Lees enkele succesverhalen van Lekker van bij ons Connect, het matchmakingplatform voor voedingsprofessionals.
“Wat een succes! In mijn restaurant sleutelen we al jaren aan een nieuw concept. Koken met alleen lokale producten. Wat op het eerste zicht een makkelijk idee leek te zijn, bleek in de uitvoering moeilijker dan gedacht. Tot ik connect ontdekte. Ondertussen loopt er een samenwerking met jonge groenteboer Robbe en veeboer Francis."
“Ik baat al jaren de hoevewinkel uit waar we onze klanten voorzien van het vlees eigen kweek. Maar ik wou graag meer lokale producten verkopen en ons vlees ook aanbieden aan collega’s. Hoe begon ik daar aan? Ik registreerde mij een maand geleden op connect en nu werk ik samen met tal van collega boeren.”
“Wij dragen bio hoog in het vaandel. Onze kippen krijgen de beste zorgen, zodat wij ook de beste eieren kunnen afleveren. Onze eieren worden vooral verkocht via de grote spelers. Maar wij wouden ze graag ook aanbieden aan collega’s. Via connect leerde ik chef Mieke kennen. Zij kookt alleen met bio en nu dus ook met onze eieren.”
"Ik ben blij dat ik me als leerkracht en onze school geregistreerd heb op Lekker van bij ons Connect. Zo kwam ik in contact met de boerderij van boer Tim die op regelmatige basis scholen uitnodigt voor een boerderijbezoek. Zo kan ik jaarlijks mijn bezoek inplannen en weet ik dat de kinderen informatie op maat aangereikt krijgen."