Home>Onze Community>

Ambachtelijke distilleerderij Wintmolders

Streekproducten
bedrijfslogo

Ambachtelijke distilleerderij Wintmolders

Streekproducten
wintmolders-jeneve.wixsite.com/jenevers
Delen

Wie ben ik?

Ik ben distillateur en maak heerlijke, ambachtelijke jenevers. De graanjenever is de basis voor de andere soorten waaronder appel-, citroen-, kersen-, kweeperen-, speculaasjenever en koffielikeur. Verder maak ik ook arancello, limoncello en gin. Doordat ze handmatig worden bereid met verse vruchten krijg je een aparte smaak, zoals je die nog weinig bij andere jenevers kan terugvinden. De 4-provinciën-stad Landen als uitvalsbasis voor de productie geeft voldoende mogelijkheden om aan lekker, sappig fruit te komen, dankzij de lokale fruitteelt uit het Haspengouw. De jenevers zijn verkrijgbaar in flessen van 100ml. en 500ml.

Wat wil ik bereiken?

avatar
Kris Wintmolders
Vlaams-Brabant

Andere ambassadeurs

Streekproducten
bedrijfslogo

Bon appetine

Streekproducten

Als trotse eigenares van Bon Appetine heet ik je van harte welkom! Ontdek onze smaakvolle oase met lokale lekkernijen, waar we alles zelf maken, van pralines tot truffels en onze befaamde Gavers Valeirkes en Gaverse Flupkes, heerlijke lekkernijen die onze streek op zijn best vertegenwoordigen en die al sinds 1994 gemaakt worden door onze familie. Geniet van een verse kop koffie met een heerlijk gebakje in ons gezellige interieur. Ontdek ook andere streekproducten en verfrissende lokale drankjes. Bij Bon Appetine draait alles om het beleven van de pure smaak van onze prachtige streek.

Bekijk ambassadeur
Streekproducten
bedrijfslogo

Streekshop K&C

Streekproducten

Onze Pajotse streekproductenwinkel bevat heel wat Pajotse streekproducten , maar ook andere Belgische ambachtelijke producten. We bieden een ware plattelandsbeleving met al het lekkers van bij ons waar elk potje/doosje/zakje zijn verhaal heeft.

Bekijk ambassadeur
Streekproducten
bedrijfslogo

Glorius BV

Streekproducten

Glorius staat voor heerlijk, duurzaam, Belgisch varkensvlees. Van zaadje tot karbonaadje, zoals we het graag zeggen. Lekker en puur varkensvlees begint bij ons kwaliteitsvolle kweek. Onze Glorius-varkens worden op onze hoeve alvast enorm verwend. Ze krijgen zelfs kruiden in hun voeding. Daarnaast verkopen we onze karkassen aan de slagers verwerken we zelf een ruim assortiment charcuterie in ons charcuterie bedrijf in Gistel, nl Vleeswaren Glorius-Laeremans. We hebben de keten volledig in eigen handen. Wie liefde geeft, krijgt smaak terug!

Bekijk ambassadeur