Home>

Verhalen

Verhalen van onze community

Wie zijn onze Connect-leden? Wat is hun passie? En hoe versterken ze elkaar? Maak kennis met onze Connect-leden en hun samenwerkingen. Duik in de verhalen van producenten van bij ons.

lu en els adriaensen-18Verhaal

Zachtfruitbedrijf Adriaensen - Wynants

Van eind juni tot begin augustus plukken Lu en Els Adriaensen uit Merksplas kersen. Van maart tot december verdiepen ze zich in hun aardbeien. Lees hun verhaal.

Lees meer
van het lindeveld - yt thumbnail weideVerhaal

Rundveebedrijf Van het Lindeveld

Met passie en liefde zorgen Tim en Dorien voor hun runderen. Lees hier het verhaal van rundveebedrijf Van het Lindeveld.

Lees meer
c-food-7Verhaal

Vishandel C-food

Sven De Muynck van viswinkel C-Food uit Lochristi heeft als persoonlijke missie om zoveel mogelijk klanten te verrassen met zijn vangst uit de Noordzee. Lees het verhaal.

Lees meer
Bram en Maxime (3)Verhaal

De Schranshoeve

Bram Heylens is chef van De Schranshoeve in Vorselaar, een brasserie die al sinds 2016 de lokale kaart trekt. “We gaan 100% voor Belgische producten, en het liefst van al Vlaamse.”

Lees meer
Thijs Vervloet (2)Verhaal

Colette - De Vijvers

Chef Thijs Vervloet is trots op al het lekkers dat ons land te bieden heeft. Hij is zaakvoerder van restaurant Colette – De Vijvers en Bistro De Vijvers.

Lees meer
Kaastoog (2)Verhaal

Carrefour Herent

Hendrik Draye baat samen met zijn broer Simon de Carrefour market in Herent uit. Ze zetten bewust in op de verkoop van lokale producten en werken dan ook samen met boeren en bedrijven uit de buurt.

Lees meer
Opname Zuid-Bellegoed (1)Verhaal

Hoeve Zuid-Bellegoed

Philip en Nancy zijn de trotse eigenaars van Hoeve Zuid-Bellegoed in Ieper. Ze verwerken er een deel van hun melk zelf tot lekkere zuivelproducten die ze verkopen in hun hoevewinkel.

Lees meer
Christophe en Steven (1)Verhaal

Alfa Fish & de Vistafel

De broers Steven en Christophe baten samen viswinkel de Vistafel en Alfa Fish, een vis- en mosselgroothandel, uit. “We proberen de referentie te zijn in Vlaanderen wat verse vis betreft.”

Lees meer
NeleVerhaal

La Lorraine Bakery Group

La Lorraine Bakery Group is een Oost-Vlaams familiebedrijf, bekend dankzij de heerlijke taarten en broden.

Lees meer
Geoffrey Delbaere (14)Verhaal

Warnez Potatoes

Warnez Potatoes is al decennialang een gevestigde waarde in de aardappelsector. Het liefst werkt het Tieltse bedrijf met aardappelen die zo lokaal mogelijk geteeld worden.

Lees meer
Stefaan Verhelle (2)Verhaal

't Munckenei

Stefaan en zijn vrouw Hermine runnen samen het legkippenbedrijf De Kloosterbeekhoeve en eierhandel ’t Munckenei. Al bijna twintig jaar zorgen ze voor lekkere en verse eitjes op tafel.

Lees meer
Ivan De Keyser (3)Verhaal

Breydel

Ivan De Keyser is zaakvoerder van Breydel, producent van ovengebakken, ambachtelijk varkensvlees. De laatste tien jaar zet Breydel sterk in op duurzaamheid en beleving.

Lees meer
duroc dolives-14Verhaal

Duroc d'Olives

Een lekker stuk varkensvlees, smaakvol en duurzaam geproduceerd, daar maken Bart Mouton en Filip van Laere van Duroc d'Olives werk van. Lees hier hun verhaal.

Lees meer