Home>Onze Community>

BVBA Nieuw Museum

sample-bg
bedrijfslogo

BVBA Nieuw Museum

www.nieuw-museum.com
Delen

Wie ben ik?

Als grill-restaurant (waar we koken op houtvuur), werken we graag met lokale producten (zowel groenten als vlees). Ook lokale bieren en frisdranken van eigen bodem dragen onze voorkeur weg.

Wat wil ik bereiken?

We kopen grotendeels onze groenten en vlees in bij lokale boeren. We koken met wat de bioboer of hoeveslager in aanbieding heeft. Het is onze ambitie om in 2022 ook alleen nog Noordzee-vis te serveren. De bierkaart is zo goed als volledig samengesteld uit bieren van eigen bodem met een voorkeur voor kleine brouwerijen met een verhaal. Ten slotte komen onze fruitsapjes van een lokale boomgaard en werken we voor onze frisdranken met een kleine Vlaamse speler. We zijn steeds op zoek naar producten van eigen bodem om onze menukaart te perfectioneren en communiceren dat ook via die kaart.

Koen Demeulemeester
West-Vlaanderen