Home>Onze Community>

De Eshoeve

sample-bg
Delen

Wie ben ik?

We maken verse roomijs van de melk van onze koeien. Er is schepijs op ons hoeveterras van april tot september. Onze specialiteiten zijn ijstaarten, friscos... voor elke feestdag of gelegenheid.

Wat wil ik bereiken?

We bieden het zelfgemaakte ambachtelijk ijs van de melk van onze eigen koeien op het bedrijf zelf aan: als schepijs op ons gezellig hoeveterras of een ijstaart, dozen ijs... in ons hoevewinkeltje. Wij slaan ook graag een babbeltje met de klanten over de boerderij en de lokale voeding, want voor Kim (dochter die de ijstaarten maakt) en Katleen (boerin) is lokale landbouw en voeding een passie. Ook gebruiken we streekproducten zoals aardbeien, frambozen, speculoos... van lokale boeren en producenten. Gezinnen met kinderen kunnen een kort bezoekje aan de kalfjes brengen.

katleen Toetenel
Vlaams-Brabant