Wij zijn de familie Van Simaeys en baten een melk-en vleesvee bedrijf uit. Daarnaast verwerken wij een deel van onze melk in heerlijk vers roomijs. Dit kan geconsumeerd worden op ons terras in de zomermaanden of is ook te verkrijgen in dozen om thuis te consumeren.
Graag zouden wij ons hoeve ijs aan een breder publiek willen voorstellen om ervoor te zorgen dat onze verwerking verder kan groeien. Verder vind ik kennis delen met andere collega's die ook producten verwerken een intressant item.
Hey! Ik ben Jolien, sinds enkele jaren telen wij in volle grond, Het begon allemaal met pompoenen en aardbeien uit volle grond. We telen alles in volle grond (niet op grote schaal). Slasoorten, peulen, koolsoorten,... en dit jaar (2025) proberen we voor het eerst grondwitloof. Onze hoevewinkel kwam er in september 2023, alles wat we telen verkopen we aan huis of aan andere lokale initiatieven. Enkel producten van belgische/NL bodem, dus echt lekker, vers én lokaal! Samenwerken, elkaar versterken en met hetzelfde doel: de consument laten (on)bewust laten genieten van LOKAAL LEKKERS
De vraag naar ons vlees was zo groot dat we besloten om onze passie voor kwaliteit en smaak om te zetten in het periodiek verkopen van ons vlees in onze nieuwe hoeveslagerij sedert september 2017.
Wij zijn een Hoevewinkel gelegen te Nieuwpoort. We kweken zelf onze eigen dunepatatjes en polderaardappelen. In onze winkel verkopen we ook groenten, fruit, zuivel, streekproducten... We proberen alleen lokale dingen te verkopen.