Wij zijn de familie Van Simaeys en baten een melk-en vleesvee bedrijf uit. Daarnaast verwerken wij een deel van onze melk in heerlijk vers roomijs. Dit kan geconsumeerd worden op ons terras in de zomermaanden of is ook te verkrijgen in dozen om thuis te consumeren.
Graag zouden wij ons hoeve ijs aan een breder publiek willen voorstellen om ervoor te zorgen dat onze verwerking verder kan groeien. Verder vind ik kennis delen met andere collega's die ook producten verwerken een intressant item.
Wij zijn Evelyn en Celine, 2 zussen met een hart voor landbouw en lekkere producten van eigen bodem. Reeds meer dan 20 jaar hebben wij samen een hoeveslagerij op de hoeve van onze ouders. Celine van opleiding kok en Evelyn van opleiding slager, verwerken het eigen gekweekte rundsvlees samen met het varkensvlees van Duroc d'Olives en nog zoveel meer Onze ouders kweken het wit-blauwe ras samen met de groenten op het veld. Alle ruwvoeder voor de dieren wordt op eigen akker geteeld. Een echt familiebedrijf dus.
Wij zijn een familiaal landbouwbedrijf. Onze geiten komen elke dag op de eerste plaats. Daarnaast zijn we ook trots om deel te nemen aan de lokale keten. Je kan bij ons verse melk ophalen. Wij verweken onze melk ook in Geitjeszeep en hoeveijs en ijsdesserten.
We zijn een familiebedrijf gespecialiseerd in aardappelen. Daarbuiten telen we nog suikerbieten, wintertarwe, wintergerst en kersen. We hebben een hoevewinkel bestaande uit eigen producten en nevenproducten van collega' s uit de streek.