Home>Onze Community>

Druiven Dewit

Streekproducten
bedrijfslogo

Druiven Dewit

Streekproducten
www.druivendewit.be
Delen

Wie ben ik?

Wij (Philip en Koen Dewit) kweken de Vlaams-Brabantse tafeldruif. De volgende variëteiten vind je in onze serres; Ribier, Leopold III, Muscat en Canon Hall en verkopen wij zowel thuis als op de markt.

Wat wil ik bereiken?

Onze druiven zijn een echt streekproduct en wij krijgen vaak de vraag of ze ook buiten de streek te verkrijgen zijn. Het zou fijn zijn om onze druiven dicht bij de klant te krijgen, over heel België.

Philip Dewit
Vlaams-Brabant

Andere ambassadeurs

Streekproducten
bedrijfslogo

Bon appetine

Streekproducten

Als trotse eigenares van Bon Appetine heet ik je van harte welkom! Ontdek onze smaakvolle oase met lokale lekkernijen, waar we alles zelf maken, van pralines tot truffels en onze befaamde Gavers Valeirkes en Gaverse Flupkes, heerlijke lekkernijen die onze streek op zijn best vertegenwoordigen en die al sinds 1994 gemaakt worden door onze familie. Geniet van een verse kop koffie met een heerlijk gebakje in ons gezellige interieur. Ontdek ook andere streekproducten en verfrissende lokale drankjes. Bij Bon Appetine draait alles om het beleven van de pure smaak van onze prachtige streek.

Bekijk ambassadeur
Streekproducten
bedrijfslogo

Streekshop K&C

Streekproducten

Onze Pajotse streekproductenwinkel bevat heel wat Pajotse streekproducten , maar ook andere Belgische ambachtelijke producten. We bieden een ware plattelandsbeleving met al het lekkers van bij ons waar elk potje/doosje/zakje zijn verhaal heeft.

Bekijk ambassadeur
Streekproducten
bedrijfslogo

Ambachtelijke distilleerderij Wintmolders

Streekproducten

Ik ben distillateur en maak heerlijke, ambachtelijke jenevers. De graanjenever is de basis voor de andere soorten waaronder appel-, citroen-, kersen-, kweeperen-, speculaasjenever en koffielikeur. Verder maak ik ook arancello, limoncello en gin. Doordat ze handmatig worden bereid met verse vruchten krijg je een aparte smaak, zoals je die nog weinig bij andere jenevers kan terugvinden. De 4-provinciën-stad Landen als uitvalsbasis voor de productie geeft voldoende mogelijkheden om aan lekker, sappig fruit te komen, dankzij de lokale fruitteelt uit het Haspengouw. De jenevers zijn verkrijgbaar in flessen van 100ml. en 500ml.

Bekijk ambassadeur