

Wie ben ik?
Wij zijn Eat This, een experimenteel restaurant in Gent waar we creatieve gerechten en verrassende food pairings serveren in een unieke culinaire beleving. We bieden een wisselend menu met verfijnde gerechten en natuurlijke wijnen in een gezellige setting. Bij ons draait het om smaak‑exploratie en het ontdekken van nieuwe combinaties op je bord.
Wat wil ik bereiken?
Andere ambassadeurs

't Oud Gasthuys BV
't Oud Gasthuys is een brasserie-restaurant in het centrum van Leuven die gaat voor Belgische klassiekers, huisgemaakt of lokaal ambachtelijk met kwalitatieve streekproducten. Onze specialiteit zijn groepen, feesten, teambuilding en events, met Ofyr-barbecue, degustaties, walking dinners en seizoensgebonden menu’s in een sfeervolle setting.

Restaurant Marsnil
Restaurant Marsnil is een open culinair huis waar je op een authentieke manier van een gezellige, harmonieuze en gastvrije sfeer kunt genieten. Naast restaurantuitbater zijn wij ook B&B uitbater en altijd op zoek om onze gasten te verwennen met leuke producten uit eigen regio.

Zuru Zuru Ramen
Zuru Zuru Ramen is een Japanse noedelbar in Gent. We produceren onze noedels zelf en kunnen noedels naar voorkeur of op recept maken. Oprichter-chef Nick heeft zijn expertise opgedaan in Yokohama en brengt traditionele recepten over naar België. Onze zaak is zowel een restaurant als ontmoetingsplek. Er worden regelmatig workshops en degustaties georganiseerd.