Ik ben restauranthouder en chefkok. Al 31 jaar voer ik samen met mijn vrouw een overwegend vegetarisch/vegan restaurant. Mijn liefde voor groenten kreeg ik via mijn vader mee. Mijn liefde voor lekker eten heb ik van mezelf. Sinds 3 jaar mijn moestuin gaan opstarten en 2 jaar geleden veel energie gestoken in korte keten Zuid Limburg. Voor het komend seizoen ben ik op zoek naar een witlofboer. De boer waar ik zaken mee deed stopte met witlof in maart. Ik zou graag een hoeve willen beheren met een beetje grond. Maar dat is hier in de buurt niet te vinden. En ja een restaurant brengt al genoeg werk met zich mee.
Mijn verwachtingen zijn dat het steeds makkelijker gaat worden om te weten te komen wie wat doet en wie wat zoekt. Dus het afstemmen van vraag en aanbod met liefst geen bederf. Zo heb ik voor komend jaar 30 kisten witlof nodig. minimaal. Ik verwerk ze en vries ze in. Niet in 1 keer. Maar rekeninghoudend met cycles van product, transport, opslag, verwerktijd enz zou ik direct zaken kunnen doen met de boer. Ik verwacht dit steeds meer te kunnen gaan doen.
Restaurant Marsnil is een open culinair huis waar je op een authentieke manier van een gezellige, harmonieuze en gastvrije sfeer kunt genieten. Naast restaurantuitbater zijn wij ook B&B uitbater en altijd op zoek om onze gasten te verwennen met leuke producten uit eigen regio.
Zuru Zuru Ramen is een Japanse noedelbar in Gent. We produceren onze noedels zelf en kunnen noedels naar voorkeur of op recept maken. We zijn op zoek naar B2B samenwerkingen.
Ik ben eigenaar/chef van een klein restaurant en wil zoveel mogelijk gebruik maken van kwalitatieve lokale producten.