Home>Onze Community>

Fine Fleur

Streekproducten
bedrijfslogo

Fine Fleur

Streekproducten
www.finefleur.be
Delen

Wie ben ik?

Het kwaliteitsmerk Fine Fleur van de REO Veiling staat voor 14 authentieke seizoensgebonden streekproducten die op een artisanale wijze en met een sterke betrokkenheid van de producent worden geteeld.

Wat wil ik bereiken?

Naast advertising, zowel online als on print en deelnames aan (vak)beurzen of kookdemo’s op de winkelvloer, doet het kwaliteitslabel Fine Fleur allerlei promotiecampagnes om haar merknaam meer bekend en zichtbaar te maken bij handelaars en consumenten. Daarbij wordt telkens de sponsorovereenkomst met Knack Volley Roeselare uitgediept om meer toegevoegde waarde te geven aan de publiciteitsacties. Fine Fleur heeft ook veel aandacht voor een professionele en aantrekkelijke verpakking. Het is een originele manier om indruk te maken met de merknaam Fine Fleur en haar producten te promoten.

avatar
Robby Mylle
West-Vlaanderen

Andere ambassadeurs

Streekproducten
bedrijfslogo

Bon appetine

Streekproducten

Als trotse eigenares van Bon Appetine heet ik je van harte welkom! Ontdek onze smaakvolle oase met lokale lekkernijen, waar we alles zelf maken, van pralines tot truffels en onze befaamde Gavers Valeirkes en Gaverse Flupkes, heerlijke lekkernijen die onze streek op zijn best vertegenwoordigen en die al sinds 1994 gemaakt worden door onze familie. Geniet van een verse kop koffie met een heerlijk gebakje in ons gezellige interieur. Ontdek ook andere streekproducten en verfrissende lokale drankjes. Bij Bon Appetine draait alles om het beleven van de pure smaak van onze prachtige streek.

Bekijk ambassadeur
Streekproducten
bedrijfslogo

Streekshop K&C

Streekproducten

Onze Pajotse streekproductenwinkel bevat heel wat Pajotse streekproducten , maar ook andere Belgische ambachtelijke producten. We bieden een ware plattelandsbeleving met al het lekkers van bij ons waar elk potje/doosje/zakje zijn verhaal heeft.

Bekijk ambassadeur
Streekproducten
bedrijfslogo

Ambachtelijke distilleerderij Wintmolders

Streekproducten

Ik ben distillateur en maak heerlijke, ambachtelijke jenevers. De graanjenever is de basis voor de andere soorten waaronder appel-, citroen-, kersen-, kweeperen-, speculaasjenever en koffielikeur. Verder maak ik ook arancello, limoncello en gin. Doordat ze handmatig worden bereid met verse vruchten krijg je een aparte smaak, zoals je die nog weinig bij andere jenevers kan terugvinden. De 4-provinciën-stad Landen als uitvalsbasis voor de productie geeft voldoende mogelijkheden om aan lekker, sappig fruit te komen, dankzij de lokale fruitteelt uit het Haspengouw. De jenevers zijn verkrijgbaar in flessen van 100ml. en 500ml.

Bekijk ambassadeur