Wie ben ik?
Wij zijn reeds 35 jaar gespecialiseerd in het telen en verwerken van Bintjes aardappelen uit de West-Vlaamse Polders. Dagelijks worden deze gesneden en verpakt tot verse, smaakvolle aardappelspecialiteiten, zowel in groot als klein verpakking. Perfect voor in Horeca keuken of eigen keuken bij je thuis.
Wat wil ik bereiken?
Als aardappelverwerker hopen wij nieuwe klanten aan te spreken om onze West-Vlaamse aardappelproducten te verkopen of te gebruiken in hun keuken.
Andere ambassadeurs
Restaurant Marsnil
Restaurant Marsnil is een open culinair huis waar je op een authentieke manier van een gezellige, harmonieuze en gastvrije sfeer kunt genieten. Naast restaurantuitbater zijn wij ook B&B uitbater en altijd op zoek om onze gasten te verwennen met leuke producten uit eigen regio.
Zuru Zuru Ramen
Zuru Zuru Ramen is een Japanse noedelbar in Gent. We produceren onze noedels zelf en kunnen noedels naar voorkeur of op recept maken. We zijn op zoek naar B2B samenwerkingen.
Simple parfait
Ik ben eigenaar/chef van een klein restaurant en wil zoveel mogelijk gebruik maken van kwalitatieve lokale producten.