Horeca
bedrijfslogo

Groesting

Catering
www.groesting.com
Delen

Wie ben ik?

Ik verwen mensen met hapjes en gerechten op basis van verse groenten en ingrediënten van lokale (bio)boeren, bij voorkeur agro-ecologisch. Aan elk ingrediënt hangt een verhaal, een boer, een producent. Ik ken hen persoonlijk en deel hun verhalen met mijn klanten. Vegetarisch is mijn standaard. Een streepje vlees of vegan kan op vraag. Als groentechef op locatie kook ik bij mensen thuis, in feestzalen, bedrijven of waarom niet op een zonnig plekje op de boerderij. Ik profileer me graag als circulaire, duurzame, vegetarische & sociale korte keten kok.

Wat wil ik bereiken?

Via fijne samenwerkingen met kleine producenten wil ik welstellende ondernemingen en vermogende particulieren over de streep te trekken om consequent voor de korte keten te kiezen. Deze doelgroep heeft een voortrekkersrol in het uitbouwen van de korte keten en zal ervoor zorgen dat wij kleine producenten en horeca ondernemingen overleven.

avatar
Daniel Dumortier
Vlaams-Brabant