Ik verwen mensen met hapjes en gerechten op basis van verse groenten en ingrediënten van lokale (bio)boeren, bij voorkeur agro-ecologisch. Aan elk ingrediënt hangt een verhaal, een boer, een producent. Ik ken hen persoonlijk en deel hun verhalen met mijn klanten. Vegetarisch is mijn standaard. Een streepje vlees of vegan kan op vraag. Als groentechef op locatie kook ik bij mensen thuis, in feestzalen, bedrijven of waarom niet op een zonnig plekje op de boerderij. Ik profileer me graag als circulaire, duurzame, vegetarische & sociale korte keten kok.
Via fijne samenwerkingen met kleine producenten wil ik welstellende ondernemingen en vermogende particulieren over de streep te trekken om consequent voor de korte keten te kiezen. Deze doelgroep heeft een voortrekkersrol in het uitbouwen van de korte keten en zal ervoor zorgen dat wij kleine producenten en horeca ondernemingen overleven.
We koken graag gezonde traiteurgerechten, boordevol ingrediënten van dichtbij zoals hoevekaas, lokaal geteelde appels, groenten,... Ook verzorgen we de catering tijdens events of feesten vanaf 30 tot 500 personen bij de klant thuis of op locatie. We kiezen bewust om te koken met kwalitatieve ingrediënten van dichtbij. Superlekker! Het verhaal achter het product is heel fijn. Ook uit ecologisch standpunt. We werken afvalarm omdat we onze gerechten verpakken in ecologische bokaaltjes.
Friet en snacks op locatie met een mobiel frietkot van Snack on site in heel België! Onbeperkt verse friet op locatie. We werken met lokale partijen en bakkers.
Ik ben slager en cateraar en verwerk zoveel mogelijk lokaal wit-blauw runds en brasvar varkensvlees. Daarnaast maken wij nog veel artisanale charcuterie producten zelf zoals bloedworst streek gebonden en zouterij.