We zijn een kleine catering, willen voornamelijk streekproducten gaan gebruiken, eveneens heb ik veel contacten met plaatselijke restaurants.
Eerlijke producten te ontdekken en te kunnen gebruiken.
Ik verwen mensen met hapjes en gerechten op basis van verse groenten en ingrediënten van lokale (bio)boeren, bij voorkeur agro-ecologisch. Aan elk ingrediënt hangt een verhaal, een boer, een producent. Ik ken hen persoonlijk en deel hun verhalen met mijn klanten. Vegetarisch is mijn standaard. Een streepje vlees of vegan kan op vraag. Als groentechef op locatie kook ik bij mensen thuis, in feestzalen, bedrijven of waarom niet op een zonnig plekje op de boerderij. Ik profileer me graag als circulaire, duurzame, vegetarische & sociale korte keten kok.
Friet en snacks op locatie met een mobiel frietkot van Snack on site in heel België! Onbeperkt verse friet op locatie. We werken met lokale partijen en bakkers.
Ik ben slager en cateraar en verwerk zoveel mogelijk lokaal wit-blauw runds en brasvar varkensvlees. Daarnaast maken wij nog veel artisanale charcuterie producten zelf zoals bloedworst streek gebonden en zouterij.