Wie ben ik?
Als steurkweker en kaviaarproducent maakt Royal Belgian Caviar uitsluitend 100% Belgische & 100% natuurlijke producten, bereid op traditionele wijze en volledig op maat van onze klanten, wat eerder uitzonderlijk is in de kaviaar wereld. Onze belangrijkste afzetmarkt zijn de gastronomische restaurants en de particuliere foodie die steeds opzoek zijn naar de beste kwaliteit met een lokaal verhaal. "Waarom kaviaar importeren als er een topproduct in eigen land beschikbaar is".
Wat wil ik bereiken?
We beseffen dat kaviaar niet automatisch aan België doet denken. Maar ondertussen kweken wij onze eigen steuren in België al sinds 1990 en produceren wij onze Royal Belgian Caviar al sinds 2002. Zowel nationale als internationale gerenommeerde chefs weten onze kaviaar enorm te waarderen. Als Vlaamse producent van de enige Belgische kaviaar vinden wij het belangrijk om ambassadeur van Lekker van bij ons. Op deze manier willen wij ons inzetten om productkennis te delen aan de lokale consument zodat er bewust gekozen kan worden voor kwaliteit, duurzaam én korte keten. Onze verwachtingen zijn om onze Royal Belgian Caviar meer bekendheid te geven op onze lokale markt.