

Wie ben ik?
Ik ben chef bij "Jus". Een restaurant waar we uitsluitend koken volgens wat de natuur hier op het moment te bieden heeft. Daarom kiezen we zoveel mogelijk voor lokale en biologische producten. Bij JusGent werken we gepassioneerd aan pure, ambachtelijke dranken en smoothies, met respect voor kwaliteit en smaak. Wij brengen gezonde verfrissingen rechtstreeks bij jou — vers, smaakvol en boordevol natuurlijke ingrediënten.
Wat wil ik bereiken?
Ik ben opzoek naar leveranciers van biologische en lokale producten voor in mijn restaurant. Zoals groenten, kruiden, vis, vlees, enzovoort.
Andere ambassadeurs

't Oud Gasthuys BV
't Oud Gasthuys is een brasserie-restaurant in het centrum van Leuven die gaat voor Belgische klassiekers, huisgemaakt of lokaal ambachtelijk met kwalitatieve streekproducten. Onze specialiteit zijn groepen, feesten, teambuilding en events, met Ofyr-barbecue, degustaties, walking dinners en seizoensgebonden menu’s in een sfeervolle setting.

Restaurant Marsnil
Restaurant Marsnil is een open culinair huis waar je op een authentieke manier van een gezellige, harmonieuze en gastvrije sfeer kunt genieten. Naast restaurantuitbater zijn wij ook B&B uitbater en altijd op zoek om onze gasten te verwennen met leuke producten uit eigen regio.

Zuru Zuru Ramen
Zuru Zuru Ramen is een Japanse noedelbar in Gent. We produceren onze noedels zelf en kunnen noedels naar voorkeur of op recept maken. Oprichter-chef Nick heeft zijn expertise opgedaan in Yokohama en brengt traditionele recepten over naar België. Onze zaak is zowel een restaurant als ontmoetingsplek. Er worden regelmatig workshops en degustaties georganiseerd.