Sinds 2009 is “Slagerij Moenske” in Bentille. De winkel werd bij de start volledig vernieuwd, al snel bleek echter dat verdere uitbreiding noodzakelijk was. En die kwam er ook! In 2012 werd het oude atelier verbouwd tot een overzichtelijke werkplaats en verdubbelde de winkel van oppervlakte. Bij slagerij Moenske vindt men een zeer uitgebreide aanbod van vlees en vis bereidingen van de beste kwaliteit. Men kan er ook terecht voor kant en klare maaltijden, heerlijke grill- en braadspecialiteiten en een overheerlijk assortiment aan salades, kazen, tapas, groenten en fruit. Ook voor belegde broodjes is men bij slagerij Moenske aan het juiste adres.
Onze familiale spekslagerij bestaat sinds 1966. Onze specialiteit is huisgemaakte charcuterie, maar daarnaast vindt u bij ons ook een ruim aanbod vers vlees, bereide gerechten en kazen.
Bij Keurslager De Meulder moet elk stuk vlees voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Keurslager De Meulder werkt enkel met producten met een authentieke smaak en een traceerbare achtergrond waarbij onze jarenlange ervaring resulteert in het huidige assortiment. Onze specialiteit is dry aged beef. Dry-aged beef is rundsvlees dat droog gerijpt wordt in een speciale rijpingskamer bij een temperatuur net boven het vriespunt en een vochtigheid van 70%. Dry aging kost natuurlijk tijd en werk en dat vertaalt zich ook in de prijs. Noem het gerust een exclusief product. Dry aging duurt weken en het is ook de oudste manier om vlees te rijpen. Het levert extreem mals vlees op met een dieprode kleur.
De vraag naar ons vlees was zo groot dat we besloten om onze passie voor kwaliteit en smaak om te zetten in het periodiek verkopen van ons vlees in onze nieuwe hoeveslagerij sedert september 2017.