Home>Onze Community>

Oud Beersel

banner-bier-750-250
bedrijfslogo

Oud Beersel

Bier
oudbeersel.com
Delen

Wie ben ik?

Oud Beersel is een producent van verfrissende en smaakvolle lambiekbieren. Deze unieke bieren worden enkel in onze regio geproduceert en worden wereldwijd geapprecieerd. Een lekker glas Oude Geuze met lokale streekproducten in de ideale verwenning voor uw klanten.

Wat wil ik bereiken?

Samenwerkingen met restaurants en lokale winkels is de ideale manier om de authentieke lambiekbieren te laten ontdekken. Dus benieuwd naar onze bieren, ik hoor het graag.

avatar
Gert Christiaens
Vlaams-Brabant

Andere ambassadeurs

banner-bier-750-250
bedrijfslogo

Brouwerij Van Hellemont

Bier

Sinds 1838 bestond Brouwerij Van Hellemont te Lubbeek, bekend om haar bieren in de regio Leuven-Aarschot-Diest-Tienen en om haar tafelbieren en limonades, zelfs tot in de aangrenzende provincies. In 1957 overleed echter onze grootvader-brouwer, waarna in 1966 de brouwerij werd verkocht en in 1990 de activiteiten werden stopgezet. Met de historiek als belangrijkste drijfveer en als liefhebbers van Belgische bieren hebben we, nazaten van de laatste brouwer, Brouwerij Van Hellemont in 2017 terug opgericht. We lanceerden een traditionele pils: Linus Pils. Het is een volmout pils, gebrouwen volgens de infusiemethode en gebaseerd op de populaire Gold Pils van onze grootvader. Linus Pils is een heropleving van de traditionele pilsener van onze familie, oorspronkelijk bekend als Gold Pils, gekend om zijn authentieke smaak en hoge kwaliteit. Gebrouwen met alleen traditionele ingrediënten onderscheidt Linus Pils zich als een volmoutbier zonder het gebruik van rijst, maïs of extracten. We bedienen diverse klanten, waaronder bierliefhebbers, bars, brasseries, restaurants, traiteurs en organisaties die waarde hechten aan lokale producten, smaak, traditie en historiek. Linus Pils wordt geapprecieerd als · een bier van de streek (erkend Streekproducent) · een bier met een historiek, een verhaal · een traditionele, volmout pils · als pils: een aanvulling op het grote gamma speciaalbieren en een verrijking voor de pilsdrinker · een waardig alternatief voor de commerciële pilsbieren

Bekijk ambassadeur
banner-bier-750-250
bedrijfslogo

Facbeer BV

Bier

WAAROM TRIPEL X FAC? Dat is héél erg eenvoudig… zoek het niet te ver. Tripel X FAC is er VOOR GENIETERS VAN HET LEVEN. Je hebt zeurders, zagers, klagers en pessimisten. Mensen die veel (onrecht) zien, maar weinig doen. Met Tripel X FAC kiezen we resoluut voor een activerende en positieve impact. Naast een heerlijk en unieke Tripel, willen we ook werkelijk een verschil maken in deze wereld. En dat doen we door 1/3e van onze winst integraal af te staan aan het goede doel van vzw Fighters Against Cancer (FAC).

Bekijk ambassadeur
banner-bier-750-250
bedrijfslogo

BVBA De Gouden Arend

Bier

Brouwerij De Ryck is een rasechte familiebrouwerij, opgericht in 1886 door Gustave De Ryck te Herzele. 5 generaties later is dit familiebedrijf (lid van de Belgian Family brewers) geëvolueerd tot een moderne brouwerij die garant staat voor meer dan 135 jaar bierpassie en -traditie en langzaam de wereld verovert met traditionele & heerlijke bieren. Stuk voor stuk worden ze op authentieke wijze gebrouwen met het grootste respect voor traditie en vakmanschap en met passie geserveerd.

Bekijk ambassadeur