Home>Onze Community>

Restaurant De Valck

Horeca
bedrijfslogo

Restaurant De Valck

Restaurant
www.devalck.be
Delen

Wie ben ik?

We runnen De Valck, een charmant restaurant in Leuven waar we klassieke Vlaamse gerechten serveren in een huiselijke en warme setting. We werken uitsluitend met dagverse, streekgebonden producten van Vlaamse bodem en vullen onze beperkte kaart wekelijks aan met seizoenssuggesties. We bieden een gevarieerd aanbod — van mosselen tot steak tartaar, comfy comfort‑gerechten en seizoensspecialiteiten — en zorgen ervoor dat elk gerecht met zorg en kwaliteit bereid wordt. Ons doel is om met goede prijs‑kwaliteit een plek te zijn waar klanten zich thuis voelen, en waar persoonlijke service en versheid centraal staan.

Wat wil ik bereiken?

Graag worden wij gecontacteerd door telers, boeren en iedereen die streekproducten te bieden heeft, wij werken graag samen met kleine zelfstandigen uit onze regio voor ons typisch Vlaams restaurant dat bij voorkeur werkt met lokale leveranciers.

Hilde De Vos
Vlaams-Brabant

Andere ambassadeurs

Horeca
bedrijfslogo

Restaurant Marsnil

Restaurant

Restaurant Marsnil is een open culinair huis waar je op een authentieke manier van een gezellige, harmonieuze en gastvrije sfeer kunt genieten. Naast restaurantuitbater zijn wij ook B&B uitbater en altijd op zoek om onze gasten te verwennen met leuke producten uit eigen regio.

Bekijk ambassadeur
Horeca
bedrijfslogo

Zuru Zuru Ramen

Restaurant

Zuru Zuru Ramen is een Japanse noedelbar in Gent. We produceren onze noedels zelf en kunnen noedels naar voorkeur of op recept maken. Oprichter-chef Nick heeft zijn expertise opgedaan in Yokohama en brengt traditionele recepten over naar België. Onze zaak is zowel een restaurant als ontmoetingsplek. Er worden regelmatig workshops en degustaties georganiseerd.

Bekijk ambassadeur
Horeca
bedrijfslogo

Simple parfait

Restaurant

Ik ben eigenaar/chef van een klein restaurant en wil zoveel mogelijk gebruik maken van kwalitatieve lokale producten. Ik gebruik graag de term fijnschalig restaurant voor het concept dat ik beoog. Ik wens immers een zeer persoonlijke klantgerichte aanpak, intimiteit en een gezellige sfeer te combineren met een exquise keuken. Het resultaat van mijn doorgedreven ervaring als chefkok en mijn persoonlijke visie en passie voor een fijne, productgedreven, verse keuken. Ik ga voor een restaurantje waar het fijn vertoeven is, waar mensen zich thuis voelen, persoonlijk door mij ontvangen worden en ontspannen kunnen genieten. Ik droom ervan om zo de laatste 20 jaar van mijn loopbaan in schoonheid, eenvoud en in de essentie van mijn kookpassie door te brengen. Dit wordt ook uitgedrukt in de naam Simple Parfait die we voor deze zaak kozen. Een klein eenvoudig concept, een simpele droom, een niet te vergezochte keuken waar tegelijk mijn culinaire perfectionisme volledig tot zijn recht kan komen.

Bekijk ambassadeur