Home>Onze Community>

Schranshoeve

Horeca
bedrijfslogo

Schranshoeve

Restaurant
www.schranshoeve.be
Delen

Wie ben ik?

Het aperitief tot het koekje en de koffie zijn in de Schranshoeve ‘made in Belgium’. Vis komt steevast uit de bijvangst. Brood bakken we zelf in het historische bakhuis met bloem van lokale molens.

Wat wil ik bereiken?

Het ambassadeurschap 'Lekker van bij ons' belichaamt het concept van de Schranshoeve: bewust kiezen voor Belgische producten, fier zijn op lekkers van hier. Lokaal lekkers wordt met naam (en faam) genoemd op de menukaart. Gasten krijgen mondeling extra informatie. De Schranshoeve neemt graag deel aan initiatieven van VLAM: in 2019 waren we winnaar van de provincie Antwerpen in de horecawedstrijd 'week van de steak-friet'. In 2020 bedacht chef Bram Heylens voor VLAM een dessert met koffie Verheyen & een feestmenu boordevol streekproducten. Om onze gasten te blijven verrassen en te laten kennismaken met Belgische producten zijn we continu op zoek naar nieuwigheden of gevestigde waarden die in onze streek (Antwerpse Kempen) nog niet overbekend zijn. Heb jij een waardevol alternatief voor een multinationaal merk of uitheems product? Een nieuw product dat je wereldkundig wilt maken? Of een streek(gebonden) product dat je in ruimere regio wilt introduceren of promoten? Neem dan zeker contact met ons op!

Maxime Van Opstal
Antwerpen