Het aperitief tot het koekje en de koffie zijn in de Schranshoeve ‘made in Belgium’. Vis komt steevast uit de bijvangst. Brood bakken we zelf in het historische bakhuis met bloem van lokale molens.
Het ambassadeurschap 'Lekker van bij ons' belichaamt het concept van de Schranshoeve: bewust kiezen voor Belgische producten, fier zijn op lekkers van hier. Lokaal lekkers wordt met naam (en faam) genoemd op de menukaart. Gasten krijgen mondeling extra informatie. De Schranshoeve neemt graag deel aan initiatieven van VLAM: in 2019 waren we winnaar van de provincie Antwerpen in de horecawedstrijd 'week van de steak-friet'. In 2020 bedacht chef Bram Heylens voor VLAM een dessert met koffie Verheyen & een feestmenu boordevol streekproducten. Om onze gasten te blijven verrassen en te laten kennismaken met Belgische producten zijn we continu op zoek naar nieuwigheden of gevestigde waarden die in onze streek (Antwerpse Kempen) nog niet overbekend zijn. Heb jij een waardevol alternatief voor een multinationaal merk of uitheems product? Een nieuw product dat je wereldkundig wilt maken? Of een streek(gebonden) product dat je in ruimere regio wilt introduceren of promoten? Neem dan zeker contact met ons op!
Restaurant Marsnil is een open culinair huis waar je op een authentieke manier van een gezellige, harmonieuze en gastvrije sfeer kunt genieten. Naast restaurantuitbater zijn wij ook B&B uitbater en altijd op zoek om onze gasten te verwennen met leuke producten uit eigen regio.
Zuru Zuru Ramen is een Japanse noedelbar in Gent. We produceren onze noedels zelf en kunnen noedels naar voorkeur of op recept maken. We zijn op zoek naar B2B samenwerkingen.
Ik ben eigenaar/chef van een klein restaurant en wil zoveel mogelijk gebruik maken van kwalitatieve lokale producten.