

Wie ben ik?
Wij zijn De Schranshoeve, een authentieke brasserie in Vorselaar waar we Belgische en lokale gerechten serveren. We ontvangen onze gasten in een sfeervolle hoeve en bieden daarnaast verschillende zalen aan voor feesten en zakelijke events. Daarbij streven we naar gastvrijheid, kwaliteit en duurzaamheid in alles wat we doen. Het aperitief tot het koekje en de koffie zijn in de Schranshoeve ‘made in Belgium’. Vis komt steevast uit de bijvangst. Brood bakken we zelf in het historische bakhuis met bloem van lokale molens.
Wat wil ik bereiken?
Om onze gasten te blijven verrassen en te laten kennismaken met Belgische producten zijn we continu op zoek naar nieuwigheden of gevestigde waarden die in onze streek (Antwerpse Kempen) nog niet overbekend zijn. Heb jij een waardevol alternatief voor een multinationaal merk of uitheems product? Een nieuw product dat je wereldkundig wilt maken? Of een streek(gebonden) product dat je in ruimere regio wilt introduceren of promoten? Neem dan zeker contact met ons op!
Andere ambassadeurs

Restaurant Marsnil
Restaurant Marsnil is een open culinair huis waar je op een authentieke manier van een gezellige, harmonieuze en gastvrije sfeer kunt genieten. Naast restaurantuitbater zijn wij ook B&B uitbater en altijd op zoek om onze gasten te verwennen met leuke producten uit eigen regio.

Zuru Zuru Ramen
Zuru Zuru Ramen is een Japanse noedelbar in Gent. We produceren onze noedels zelf en kunnen noedels naar voorkeur of op recept maken. Oprichter-chef Nick heeft zijn expertise opgedaan in Yokohama en brengt traditionele recepten over naar België. Onze zaak is zowel een restaurant als ontmoetingsplek. Er worden regelmatig workshops en degustaties georganiseerd.

Simple parfait
Ik ben eigenaar/chef van een klein restaurant en wil zoveel mogelijk gebruik maken van kwalitatieve lokale producten. Ik gebruik graag de term fijnschalig restaurant voor het concept dat ik beoog. Ik wens immers een zeer persoonlijke klantgerichte aanpak, intimiteit en een gezellige sfeer te combineren met een exquise keuken. Het resultaat van mijn doorgedreven ervaring als chefkok en mijn persoonlijke visie en passie voor een fijne, productgedreven, verse keuken. Ik ga voor een restaurantje waar het fijn vertoeven is, waar mensen zich thuis voelen, persoonlijk door mij ontvangen worden en ontspannen kunnen genieten. Ik droom ervan om zo de laatste 20 jaar van mijn loopbaan in schoonheid, eenvoud en in de essentie van mijn kookpassie door te brengen. Dit wordt ook uitgedrukt in de naam Simple Parfait die we voor deze zaak kozen. Een klein eenvoudig concept, een simpele droom, een niet te vergezochte keuken waar tegelijk mijn culinaire perfectionisme volledig tot zijn recht kan komen.