Wie ben ik?
Ik ben eigenaar/chef van een klein restaurant en wil zoveel mogelijk gebruik maken van kwalitatieve lokale producten.
Wat wil ik bereiken?
Ik wil graag samenwerken met lokale producenten, elkaar helpen, steunen, meewerken, mee denken.
Andere ambassadeurs
't Oud Gasthuys BV
't Oud Gasthuys is een brasserie restaurant centrum Leuven die gaat voor Belgische klassiekers, huisgemaakt of lokaal ambachtelijk met kwalitatieve streekprodukten. Onze specialiteit zijn groepen, feesten, teambuilding en events
Restaurant Marsnil
Restaurant Marsnil is een open culinair huis waar je op een authentieke manier van een gezellige, harmonieuze en gastvrije sfeer kunt genieten. Naast restaurantuitbater zijn wij ook B&B uitbater en altijd op zoek om onze gasten te verwennen met leuke producten uit eigen regio.
Zuru Zuru Ramen
Zuru Zuru Ramen is een Japanse noedelbar in Gent. We produceren onze noedels zelf en kunnen noedels naar voorkeur of op recept maken. We zijn op zoek naar B2B samenwerkingen.