Goedemiddag, Wij gaan een Vis bar /restaurant openen op de Paardenmarkt en willen graag eerlijke streekproducten inkopen en verwerken in ons Restaurantje . Tevens hebben we elders de beschikking over een zalm rokerij , waarin we zowel warm als koudgerookte zalm roken. Ook verse zalm leveren we van daaruit aan diverse klanten in Antwerpen.
Mijn verwachtingen zijn dat ik voor het grootste deel mijn inkoop in de streek kan doen. En interessante toevoegingen kan vinden voor ons assortiment . Zo zou ik bv graag vruchtensap bij de producent aankopen etc etc.
Restaurant Marsnil is een open culinair huis waar je op een authentieke manier van een gezellige, harmonieuze en gastvrije sfeer kunt genieten. Naast restaurantuitbater zijn wij ook B&B uitbater en altijd op zoek om onze gasten te verwennen met leuke producten uit eigen regio.
Zuru Zuru Ramen is een Japanse noedelbar in Gent. We produceren onze noedels zelf en kunnen noedels naar voorkeur of op recept maken. We zijn op zoek naar B2B samenwerkingen.
Ik ben eigenaar/chef van een klein restaurant en wil zoveel mogelijk gebruik maken van kwalitatieve lokale producten.