

Sofia's Vis
Wie ben ik?
Goedemiddag, Wij gaan een Vis bar /restaurant openen op de Paardenmarkt en willen graag eerlijke streekproducten inkopen en verwerken in ons Restaurantje . Tevens hebben we elders de beschikking over een zalm rokerij , waarin we zowel warm als koudgerookte zalm roken. Ook verse zalm leveren we van daaruit aan diverse klanten in Antwerpen.
Wat wil ik bereiken?
Mijn verwachtingen zijn dat ik voor het grootste deel mijn inkoop in de streek kan doen. En interessante toevoegingen kan vinden voor ons assortiment . Zo zou ik bv graag vruchtensap bij de producent aankopen etc etc.
Andere ambassadeurs

't Oud Gasthuys BV
't Oud Gasthuys is een brasserie-restaurant in het centrum van Leuven die gaat voor Belgische klassiekers, huisgemaakt of lokaal ambachtelijk met kwalitatieve streekproducten. Onze specialiteit zijn groepen, feesten, teambuilding en events, met Ofyr-barbecue, degustaties, walking dinners en seizoensgebonden menu’s in een sfeervolle setting.

Restaurant Marsnil
Restaurant Marsnil is een open culinair huis waar je op een authentieke manier van een gezellige, harmonieuze en gastvrije sfeer kunt genieten. Naast restaurantuitbater zijn wij ook B&B uitbater en altijd op zoek om onze gasten te verwennen met leuke producten uit eigen regio.

Zuru Zuru Ramen
Zuru Zuru Ramen is een Japanse noedelbar in Gent. We produceren onze noedels zelf en kunnen noedels naar voorkeur of op recept maken. Oprichter-chef Nick heeft zijn expertise opgedaan in Yokohama en brengt traditionele recepten over naar België. Onze zaak is zowel een restaurant als ontmoetingsplek. Er worden regelmatig workshops en degustaties georganiseerd.