Home>Onze Community>

'T Geitjeshof

banner hoevewinkel
bedrijfslogo

'T Geitjeshof

Hoevewinkel
www.geitjeshof.be
Delen

Wie ben ik?

Wij zijn een familiaal landbouwbedrijf. Onze geiten komen elke dag op de eerste plaats. Daarnaast zijn we ook trots om deel te nemen aan de lokale keten. Je kan bij ons verse melk ophalen. Wij verweken onze melk ook in Geitjeszeep en hoeveijs en ijsdesserten.

Wat wil ik bereiken?

Ontmoeting met collega's is altijd een win-winsituatie. Door in gesprek te gaan leer je van elkaar en soms vind je ook dingen waarin je elkaar kan ondersteunen. Ik sta ook open om onze hoevewinkel uit te breiden met producten van collega's.

avatar
Delphine Tack
Oost-Vlaanderen

Andere ambassadeurs

banner hoevewinkel
bedrijfslogo

Hoeve Mandeldaele

Hoevewinkel

Wij zijn Evelyn en Celine, 2 zussen met een hart voor landbouw en lekkere producten van eigen bodem. Reeds meer dan 20 jaar hebben wij samen een hoeveslagerij op de hoeve van onze ouders. Celine van opleiding kok en Evelyn van opleiding slager, verwerken het eigen gekweekte rundsvlees samen met het varkensvlees van Duroc d'Olives en nog zoveel meer Onze ouders kweken het wit-blauwe ras samen met de groenten op het veld. Alle ruwvoeder voor de dieren wordt op eigen akker geteeld. Een echt familiebedrijf dus.

Bekijk ambassadeur
banner hoevewinkel
bedrijfslogo

'T Groentehuisje

Hoevewinkel

't Groentehuisje is een familiebedrijf met vestigingen in Moerzeke (Hamme) en Uitbergen (Berlare). De producten die we aanbieden komen terecht in de hoevewinkel en zijn vers van het land. Ze worden geteeld onder kwaliteitslabel Flandria, wat garant staat voor verse producten die duurzaam geteeld worden en opperbest smaken. Dagelijks worden de producten verpakt zodat wij verse kwaliteitsvolle producten kunnen aanbieden aan onze klanten. Wij hebben een ruim assortiment seizoensgroenten en fruit. Alle dagen van de week kan je terecht bij 't Groentehuisje te Moerzeke en Berlare voor verse groenten en fruit, zelfs op zon- en feestdagen. Om de versheid van de producten te garanderen, werken we met korte keten verkoop: van tuinder naar consument. Ook kweken we zelf een aantal van de producten en verkopen deze direct in de winkel.

Bekijk ambassadeur
banner hoevewinkel
bedrijfslogo

Aardappelen Vanhoebroeck

Hoevewinkel

We zijn een familiebedrijf gespecialiseerd in aardappelen. Daarbuiten telen we nog suikerbieten, wintertarwe, wintergerst en kersen. We hebben een hoevewinkel bestaande uit eigen producten en nevenproducten van collega' s uit de streek.

Bekijk ambassadeur