Wie ben ik?
Wij zijn een gastronomisch restaurant die zoveel als mogelijk lokaal wil werken, mits de kwaliteit het toelaat. Zowel eten als drank.
Wat wil ik bereiken?
Meer lokale handelaars te leren kennen om zo inspiratie op te doen om te kunnen toepassen in het restaurant. Om meer te koken met producten wat de boer heeft.
Andere ambassadeurs
Restaurant Marsnil
Restaurant Marsnil is een open culinair huis waar je op een authentieke manier van een gezellige, harmonieuze en gastvrije sfeer kunt genieten. Naast restaurantuitbater zijn wij ook B&B uitbater en altijd op zoek om onze gasten te verwennen met leuke producten uit eigen regio.
Zuru Zuru Ramen
Zuru Zuru Ramen is een Japanse noedelbar in Gent. We produceren onze noedels zelf en kunnen noedels naar voorkeur of op recept maken. We zijn op zoek naar B2B samenwerkingen.
Simple parfait
Ik ben eigenaar/chef van een klein restaurant en wil zoveel mogelijk gebruik maken van kwalitatieve lokale producten.