Home>Onze Community>

Ciderij NoMi

sample-bg
bedrijfslogo

Ciderij NoMi

Dranken
Delen

Wie ben ik?

Ik ben een cidermaker uit het Pajottenland en vooral op zoek naar appelen en peren uit hoogstamboomgaarden. Daarbij zijn de soorten niet het allerbelangrijkste maar we geven wel de voorkeur aan onbemeste bomen waarvan het appelsap een trage vergisting in de hand werkt zodat we een lekker streekproduct kunnen maken. Ben je de appelmoes en het appelsap een beetje beu, contacteer me gerust !

Wat wil ik bereiken?

Ik hoop mijn passie voor appelen en peren en hoogstamboomgaarden te kunnen delen met een netwerk van gelijkgezinden.

johan deknopper
Vlaams-Brabant

Andere ambassadeurs

banner-bier-750-250
bedrijfslogo

Brouwerij Van Hellemont

Bier

Sinds 1838 bestond Brouwerij Van Hellemont te Lubbeek, bekend om haar bieren in de regio Leuven-Aarschot-Diest-Tienen en om haar tafelbieren en limonades, zelfs tot in de aangrenzende provincies. In 1957 overleed echter onze grootvader-brouwer, waarna in 1966 de brouwerij werd verkocht en in 1990 de activiteiten werden stopgezet. Met de historiek als belangrijkste drijfveer en als liefhebbers van Belgische bieren hebben we, nazaten van de laatste brouwer, Brouwerij Van Hellemont in 2017 terug opgericht. We lanceerden een traditionele pils: Linus Pils. Het is een volmout pils, gebrouwen volgens de infusiemethode en gebaseerd op de populaire Gold Pils van onze grootvader. Linus Pils is een heropleving van de traditionele pilsener van onze familie, oorspronkelijk bekend als Gold Pils, gekend om zijn authentieke smaak en hoge kwaliteit. Gebrouwen met alleen traditionele ingrediënten onderscheidt Linus Pils zich als een volmoutbier zonder het gebruik van rijst, maïs of extracten. We bedienen diverse klanten, waaronder bierliefhebbers, bars, brasseries, restaurants, traiteurs en organisaties die waarde hechten aan lokale producten, smaak, traditie en historiek. Linus Pils wordt geapprecieerd als · een bier van de streek (erkend Streekproducent) · een bier met een historiek, een verhaal · een traditionele, volmout pils · als pils: een aanvulling op het grote gamma speciaalbieren en een verrijking voor de pilsdrinker · een waardig alternatief voor de commerciële pilsbieren

Bekijk ambassadeur
sample-bg
bedrijfslogo

puffin distillery

Dranken

Puffin Distillery is een kleine distilleerder uit Kampenhout. Wij maken spirits zoals gin, Vodka,.. en likeuren zoals aperol, Limoncello en een alcoholvrije spirit. Ook bieden we de mogelijkheid tot het maken van een private label spirit.

Bekijk ambassadeur
banner-bier-750-250
bedrijfslogo

BVBA De Gouden Arend

Bier

Brouwerij De Ryck is een rasechte familiebrouwerij, opgericht in 1886 door Gustave De Ryck te Herzele. 5 generaties later is dit familiebedrijf (lid van de Belgian Family brewers) geëvolueerd tot een moderne brouwerij die garant staat voor meer dan 135 jaar bierpassie en -traditie en langzaam de wereld verovert met traditionele & heerlijke bieren. Stuk voor stuk worden ze op authentieke wijze gebrouwen met het grootste respect voor traditie en vakmanschap en met passie geserveerd.

Bekijk ambassadeur