Wij zijn Bert, Mathilde, Johan en Ann van De Keibol in Poperinge. We baten een familiebedrijf uit met grote zorg voor het melkvee. In de winterperiode verblijven de melkkoeien in de ruime stal terwijl ze in de zomerperiode grazen in de weide rond de boerderij. Een deel van de melk wordt opgehaald door de melkfabriek terwijl het overige deel verwerkt wordt tot ambachtelijke dagverse producten. De stap naar korte keten werd in 2021 gezet. Naast melkproducten en lokale kazen bieden we ook (seizoengebonden) producten aan van collega-landbouwers. Op die manier willen we onze lokale landbouwers een hart onder de riem steken. Kom ons alvast ontdekken!
Als verwerker van hoevezuivel verwacht ik mijn productengamma aan te vullen met kwalitatieve streekproducten. Het bijpraten van kennis en delen van inzichten brengt iedereen verder, we werken hier graag aan mee. op vlak van vernieuwing staan wij zeker open om nieuwe technieken of teelten toe te passen op ons bedrijf.
Ik ben melkveehouder en verwerk een deel van de melk tot zuivelproducten en desserten. Kwaliteit van Kempische bodem. Heerlijke producten met de authentieke smaak van vroeger. Deze verkoop ik in mijn eigen hoevewinkel,in supermarkten en in de detailhandel.
't Hof van de Rhille is een melkveebedrijf met zuivelverwerking. We ontvangen klassen, organiseren hoevepicknicken, er is een hoeveterras...
Wij hebben een melkveebedrijf met hoevewinkel en horeca gedeeltje. wij streven naar natuurlijke producten zonder bewaarmiddelen en kleurstoffen. we willen onze hoevewinkel uitbreiden met seizoensgroenten, vlees, lokale confituren. We vinden het belangrijk in deze tijden, lokaal te ondersteunen. En om zoveel mogelijk lokale producten te verhandelen. en elkaar te steunen.