Ik ben kok en gastvrouw van mijn zaak 'de leefkamer' (lunch - koffie - wijn) waar ik verkies te werken met lokale en seizoensgebonden producten/ingrediënten. Omdat ik overtuigd ben van de kwaliteit en positieve (klimaat)impact van korte-keten-producten. Ik zoek dan ook lokale telers om mee samen te werken.
Het kost me momenteel veel tijd en energie om vaak zelf de lokale producten tot in mijn zaak te krijgen. Het zou fijn zijn om samenwerkingen op te starten die me een vlottere en regelmatige toelevering kunnen garanderen. In eerste instantie zoek ik dit voor verse groenten & fruit en kwalitatief vlees. Maar ik sta ook open voor andere kwalitatieve korte-keten-producten te ontdekken :-)
Restaurant Marsnil is een open culinair huis waar je op een authentieke manier van een gezellige, harmonieuze en gastvrije sfeer kunt genieten. Naast restaurantuitbater zijn wij ook B&B uitbater en altijd op zoek om onze gasten te verwennen met leuke producten uit eigen regio.
Wij zijn een gezellige familiebrasserie. We zetten in op kwaliteit en toegankelijkheid. Stilletjes aan willen we ook meer lokale producten gaan aanbieden aan onze gasten! Misschien ook wel gewoon andere ondernemers leren kennen, gelijkgestemden tegenkomen. Misschien eens samenzitten om gewoon te kijken wat/hoe anderen bepaalde zaken aanpakken. Kennis delen...
Zuru Zuru Ramen is een Japanse noedelbar in Gent. We produceren onze noedels zelf en kunnen noedels naar voorkeur of op recept maken. We zijn op zoek naar B2B samenwerkingen.