

Wie ben ik?
Ik ben kok en gastvrouw van mijn zaak 'de leefkamer' (lunch - koffie - wijn) waar ik verkies te werken met lokale en seizoensgebonden producten/ingrediënten. Omdat ik overtuigd ben van de kwaliteit en positieve (klimaat)impact van korte-keten-producten. Ik zoek dan ook lokale telers om mee samen te werken.
Wat wil ik bereiken?
Het kost me momenteel veel tijd en energie om vaak zelf de lokale producten tot in mijn zaak te krijgen. Het zou fijn zijn om samenwerkingen op te starten die me een vlottere en regelmatige toelevering kunnen garanderen. In eerste instantie zoek ik dit voor verse groenten & fruit en kwalitatief vlees. Maar ik sta ook open voor andere kwalitatieve korte-keten-producten te ontdekken.
Andere ambassadeurs

Restaurant Marsnil
Restaurant Marsnil is een open culinair huis waar je op een authentieke manier van een gezellige, harmonieuze en gastvrije sfeer kunt genieten. Naast restaurantuitbater zijn wij ook B&B uitbater en altijd op zoek om onze gasten te verwennen met leuke producten uit eigen regio.

Hemelhof
Wij zijn een gezellige familiebrasserie. We zetten in op kwaliteit en toegankelijkheid. We zijn een warme plek waar families, wandelaars en buurtbewoners kunnen genieten van eten, drinken en ontspanning. We zijn trots op onze rustige locatie, onze toegankelijke sfeer en onze jarenlange aanwezigheid in de buurt.

Zuru Zuru Ramen
Zuru Zuru Ramen is een Japanse noedelbar in Gent. We produceren onze noedels zelf en kunnen noedels naar voorkeur of op recept maken. Oprichter-chef Nick heeft zijn expertise opgedaan in Yokohama en brengt traditionele recepten over naar België. Onze zaak is zowel een restaurant als ontmoetingsplek. Er worden regelmatig workshops en degustaties georganiseerd.