

Wie ben ik?
Mosterdmakerij De Ster, gevestigd in Lubbeek, is al sinds 1924 een begrip in Vlaanderen en daarbuiten. Het familiebedrijf produceert op ambachtelijke wijze mosterd met slechts vier basisingrediënten: mosterdzaad, zeezout, natuurazijn en water. Het productieproces is door de jaren heen nauwelijks veranderd en maakt nog steeds gebruik van de authentieke 3-steens mosterdmolen uit 1924.
Wat wil ik bereiken?
Andere ambassadeurs

info@willygood.be
Producent van ambachtelijke graanmosterd uit Roeselare, met liefde gemaakt volgens het traditionele koude maalproces voor een authentieke smaakbeleving.

Streekshop K&C
Onze Pajotse streekproductenwinkel bevat heel wat Pajotse streekproducten , maar ook andere Belgische ambachtelijke producten zoals ambachtelijke pralines, ontbijtartikelen, koekjes, kookproducten, en geschenkpakketten naar keuze. We bieden een ware plattelandsbeleving met al het lekkers van bij ons waar elk potje/doosje/zakje zijn verhaal heeft. Daarnaast bieden we ijs en seizoensgebonden ijstaarten aan, die je kunt afhalen in onze winkel. Verder hebben we ook een afdeling huishoudartikelen en huidverzorging, geïnspireerd op een persoonlijke passie voor natuurlijke, verzorgende producten.

Mestdagh Artisan
Onder de naam ‘Mestdagh’ wordt een assortiment aan apero en kroketten van uitmuntende kwaliteit bereid. Topper in het aanbod is beslist de onovertroffen garnaalkroket, bereid met maar liefst 40% grijze Noordzeegarnalen, verse garnalenbouillon en gekarnde boter. Onweerstaanbaar lekker met zijn licht krokante korst, smeuïge pâte en intense smaak. Naast deze hartige bereidingen is er ook een royaal assortiment aan zoete bereidingen zoals roomijs, sorbet, ijsdesserten en patisserie onder de naam ‘Swice sweets & ice’. Topper in het ruime dessertengamma is ons Vanille roomijs, bereid met verse hoevemelk en boter, scharreleieren en Bourbon vanillestokken. Deze lekkernij werd niet één, maar tweemaal gelauwerd als beste roomijs van het land!