We zijn een biologisch dubbeldoel rundveebedrijf met melkproductie in de lange keten (coöperatie biomilk.be) met de mogelijkheid om melk te verwerken in een kleinschalige verwerkingsruimte (eerste focus: yoghurt, ijs). Voor korte keten werken we met vleespakketten (zie website), waarbij we met hulp van een mobiele slagerij het vlees van eigen boerderij versnijden en aanbieden. Onze focus ligt op agro-ecologie (landbouw én natuur), verbinding met de omgeving, samenwerking.
We willen met ons dubbeldoel rundveebedrijf inzetten op een rechtstreeks contact met de medemens, het landbouwleven laten beleven en voelen. We zetten in op kennis verspreiden via het verhaal bij onze vlees- en zuivelproducten. Onze focus ligt op een win-win situatie tussen landbouw en natuur, waarbij de dieren hun echte herkauwersplaats in het landbouwverhaal innemen. Netwerken en kennis delen rond samenwerkingen tussen landbouw en natuur zijn boeiend. We kunnen niet al ons vlees via vleespakketten verkopen, dus zoeken ook naar gelijkgezinden die aan de slag kunnen met hoogkwalitatief rundsvlees (koeien en ossen). In zuivelverwerking en verkoop zijn we volop onze eerste stappen aan het zetten, ook daar kan kennis delen interessant zijn, of korte keten verkoopskanalen. Boslandbouw en eventuele opstart van notenteelt wordt actief verkend.