Wie ben ik?
Wij kweken runderen en schapen uitsluitend voor de verkoop in eigen slagerij en varkens kopen we aan bij gesloten vakenshouder in de buurt die ze op maat kweekt voor onze slagerij , wij hebben onze winkel in beernem en automatenshop op de boerderij , daarnaast leveren we aan horeca in de omgeving .Voor ons is het ook belangrijk dat we echt korte keten blijven en dat dit niet uitgroeid naar half industrieel .
Wat wil ik bereiken?
Contact binnen de korte keten groep is altijd positief , zowel bij collega s of eventuele klanten. We werken graag iets uit op maat van de klant passend bij ons bedrijf. Voor een samenwerking met collega s staan we ook steeds open .
Andere ambassadeurs
Charcuterie Josué Deleu
Onze familiale spekslagerij bestaat sinds 1966. Onze specialiteit is huisgemaakte charcuterie, maar daarnaast vindt u bij ons ook een ruim aanbod vers vlees, bereide gerechten en kazen.
Keurslager De Meulder
Bij Keurslager De Meulder moet elk stuk vlees voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Keurslager De Meulder werkt enkel met producten met een authentieke smaak en een traceerbare achtergrond waarbij onze jarenlange ervaring resulteert in het huidige assortiment. Onze specialiteit is dry aged beef. Dry-aged beef is rundsvlees dat droog gerijpt wordt in een speciale rijpingskamer bij een temperatuur net boven het vriespunt en een vochtigheid van 70%. Dry aging kost natuurlijk tijd en werk en dat vertaalt zich ook in de prijs. Noem het gerust een exclusief product. Dry aging duurt weken en het is ook de oudste manier om vlees te rijpen. Het levert extreem mals vlees op met een dieprode kleur.
Aquitaine Puur
De vraag naar ons vlees was zo groot dat we besloten om onze passie voor kwaliteit en smaak om te zetten in het periodiek verkopen van ons vlees in onze nieuwe hoeveslagerij sedert september 2017.