Wie ben ik?
Melkvee met melkverwerking: ijs, yoghurt, boter, desserten.
Wat wil ik bereiken?
Een deel van de melk van onze koeien verwerken we op de hoeve. Onze melk is voor alles de basis. Bij toevoegingen wordt er zoveel mogelijk lokaal aangekocht: aardbeien, frambozen e.d.
Andere ambassadeurs
De Melkweg
Ik ben melkveehouder en verwerk een deel van de melk tot zuivelproducten en desserten. Kwaliteit van Kempische bodem. Heerlijke producten met de authentieke smaak van vroeger. Deze verkoop ik in mijn eigen hoevewinkel,in supermarkten en in de detailhandel.
't Hof van de Rhille
't Hof van de Rhille is een melkveebedrijf met zuivelverwerking. We ontvangen klassen, organiseren hoevepicknicken, er is een hoeveterras...
t lekker koeike
Wij hebben een melkveebedrijf met hoevewinkel en horeca gedeeltje. wij streven naar natuurlijke producten zonder bewaarmiddelen en kleurstoffen. we willen onze hoevewinkel uitbreiden met seizoensgroenten, vlees, lokale confituren. We vinden het belangrijk in deze tijden, lokaal te ondersteunen. En om zoveel mogelijk lokale producten te verhandelen. en elkaar te steunen.