Home>Onze Community>

Keurslager De Meulder

Verwerking
bedrijfslogo

Keurslager De Meulder

Slagerij
www.keurslager-demeulder.be/
Delen

Wie ben ik?

Bij Keurslager De Meulder moet elk stuk vlees voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Keurslager De Meulder werkt enkel met producten met een authentieke smaak en een traceerbare achtergrond waarbij onze jarenlange ervaring resulteert in het huidige assortiment. Onze specialiteit is dry aged beef. Dry-aged beef is rundsvlees dat droog gerijpt wordt in een speciale rijpingskamer bij een temperatuur net boven het vriespunt en een vochtigheid van 70%. Dry aging kost natuurlijk tijd en werk en dat vertaalt zich ook in de prijs. Noem het gerust een exclusief product. Dry aging duurt weken en het is ook de oudste manier om vlees te rijpen. Het levert extreem mals vlees op met een dieprode kleur.

Wat wil ik bereiken?

In contact komen met authentieke lokale producten die mooi passen binnen onze Keurslagerij.

avatar
Jonas Thys
Antwerpen