We kweken runderen op ons eigen landbouwbedrijf met aandacht voor dier en natuur. Wij mesten onze runderen zelf af en versnijden die in onze slagerij. Onze missie is zorgen voor een landbouwbedrijf die door zijn slimme en doordachte manier van werken kan blijven bestaan doorheen de tijd.
Aan de zijgevel hangt er een groot bord 'rundsvlees van eigen kweek'. Ons landbouwbedrijf is niet ver gevestigd van onze slagerij, klanten wandelen langs ons landbouwbedrijf en tonen veel interesse in ons lokale Belgisch wit-blauwras. We spelen in op de korte keten.
Wij kweken kippen en parelhoenen van traaggroeiende rassen die vanaf 5 weken op de wei lopen (systeem met mobiele kippenstal). Wij kweken niet bio, maar qua raskeuze en ruimte voor de dieren volgen we wel de biologische normen. We verkopen vooral thuis (korte keten) en leveren ook aan enkele winkels en restaurants. De kippen en parelhoenen zijn topproducten met een unieke smaak
Wij hebben een vleesveebedrijf en kopen onze magere limousin en Belgisch witblauw runderen aan in de ardennen. In onze hoevewinkel verkopen wij vers, vacuüm, diepgevroren limousin en Belgisch witblauw rundvlees van onze eigen hoeve aangevuld met varkensvlees, kip en lams van collega-landbouwers.
Wij hebben een varkensbedrijf en kweken Duroc varkens die onder we onder ons een eigen label 'Duroc de Kempen' vermarkten. Onze focus ligt op ons bedrijf: de zorg voor onze varkens en onze klanten zo goed mogelijk beleveren. We versnijden over vervoeren zelf geen vlees. Samenwerking met handelaars is voor ons dus een noodzaak en de beste manier om het hele varken van kop tot staart te benutten. Onze Duroc de Kempen kan je komen bekijken in onze kijkstal. Vanuit onze hoevezaal 't Perspektief, die we verhuren voor vergaderingen, workshops en opleidingen heb je een mooi zicht op onze varkens in de scharrelstal.