Wie ben ik?
We zijn een lokale slagerij in het dorp van Kluizen. Een ambachtelijke, maar toch hedendaagse slagerij. Ons vers vlees komt in deelstukken binnen en wordt door onze slagers versneden en verwerkt. Een groot deel van onze charcuterie wordt in eigen huis gemaakt.
Wat wil ik bereiken?
Een haalbare samenwerking met plaatselijke kweker van rundsvlees of andere landbouwproducten zou top zijn. Ik sta open voor gesprek. Ook het delen van kennis en het netwerken met ondernemers van dezelfde sector spreekt me aan!
Andere ambassadeurs
Charcuterie Josué Deleu
Onze familiale spekslagerij bestaat sinds 1966. Onze specialiteit is huisgemaakte charcuterie, maar daarnaast vindt u bij ons ook een ruim aanbod vers vlees, bereide gerechten en kazen.
Keurslager De Meulder
Bij Keurslager De Meulder moet elk stuk vlees voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Keurslager De Meulder werkt enkel met producten met een authentieke smaak en een traceerbare achtergrond waarbij onze jarenlange ervaring resulteert in het huidige assortiment. Onze specialiteit is dry aged beef. Dry-aged beef is rundsvlees dat droog gerijpt wordt in een speciale rijpingskamer bij een temperatuur net boven het vriespunt en een vochtigheid van 70%. Dry aging kost natuurlijk tijd en werk en dat vertaalt zich ook in de prijs. Noem het gerust een exclusief product. Dry aging duurt weken en het is ook de oudste manier om vlees te rijpen. Het levert extreem mals vlees op met een dieprode kleur.
Aquitaine Puur
De vraag naar ons vlees was zo groot dat we besloten om onze passie voor kwaliteit en smaak om te zetten in het periodiek verkopen van ons vlees in onze nieuwe hoeveslagerij sedert september 2017.