Wie ben ik?
We leiden studenten op voor keuken en restaurant.
Wat wil ik bereiken?
We werken in de lessen zoveel mogelijk met streekproducten, korte ketenproducten... en leggen de nadruk op Noordzeevissen. We werken samen met stad Oostende in verschillende projecten rond voedselverspilling, verwerken van voedseloverschotten, werken met lokale producten uit bijvoorbeeld de bio pluktuin enz.
Andere ambassadeurs
Spermalie
Spermalie, een warme en familiale school in het centrum van Brugge, kiest voor een kwaliteitsvolle opleiding van jongeren met aandacht voor en onvoorwaardelijke groei.
Hotelschool Gent
Hotelschool Gent heeft een waaier aan voedingsopleidingen voor leerlingen van het 1ste tot en met het 7de middelbaar, zowel dubbele finaliteit (TSO) als arbeidsmarktfinaliteit (BSO). Zowel afdeling Horeca als Bakkerij. Hotelschool Gent staat voor culinaire innovatie, creativiteit en ondernemerschap.
PISO
Didactisch restaurant dat geopend is volgens een vaste kalender op donderdag- en vrijdagmiddag Didactische bistro die geopend volgens vaste kalender op dinsdagmiddag.