Wie ben ik?
We hebben een streekproductenwinkel, restaurant en artisanaal ijsatelier. We zijn op zoek naar afzet voor onze limonadesiropen, artisanale ijsproducten. Daarnaast zijn we ook altijd op zoek naar alle mogelijke korte ketenproducten voor het restaurant en de winkel. We staan er ook voor open om kennis en ervaringen uit te wisselen.
Wat wil ik bereiken?
Korte keten is de rode draad in al onze activiteiten. Op alle vlakken streven we naar maximaal gebruik van lokale producten: In ons ijsatelier, in het restaurant, in de streekwinkel. We denken ook na over duurzame voeding en werken ook zoveel mogelijk samen met andere producenten om nieuwe concepten uit te werken om de beleving rond lokaal lekkers te verhogen. Want beleving werkt bij korte keten. We staan open voor diverse vormen van samenwerking.
Andere ambassadeurs
Restaurant Marsnil
Restaurant Marsnil is een open culinair huis waar je op een authentieke manier van een gezellige, harmonieuze en gastvrije sfeer kunt genieten. Naast restaurantuitbater zijn wij ook B&B uitbater en altijd op zoek om onze gasten te verwennen met leuke producten uit eigen regio.
Hemelhof
Wij zijn een gezellige familiebrasserie. We zetten in op kwaliteit en toegankelijkheid. Stilletjes aan willen we ook meer lokale producten gaan aanbieden aan onze gasten! Misschien ook wel gewoon andere ondernemers leren kennen, gelijkgestemden tegenkomen. Misschien eens samenzitten om gewoon te kijken wat/hoe anderen bepaalde zaken aanpakken. Kennis delen...
Zuru Zuru Ramen
Zuru Zuru Ramen is een Japanse noedelbar in Gent. We produceren onze noedels zelf en kunnen noedels naar voorkeur of op recept maken. We zijn op zoek naar B2B samenwerkingen.