

We hebben een streekproductenwinkel, restaurant en artisanaal ijsatelier. We werken nauw samen met gepassioneerde producenten uit de regio, met focus op korte keten, duurzaamheid en kwaliteit. In onze warme, huiselijke sfeer kan je genieten van pure, verse smaken — van een ijsje of drankje tot een volledig lokaal menu. Korte keten is de rode draad in al onze activiteiten.
Op alle vlakken streven we naar maximaal gebruik van lokale producten: In ons ijsatelier, in het restaurant, in de streekwinkel. We denken ook na over duurzame voeding en werken ook zoveel mogelijk samen met andere producenten om nieuwe concepten uit te werken om de beleving rond lokaal lekkers te verhogen, want beleving werkt bij korte keten. We staan open voor diverse vormen van samenwerking. We zijn op zoek naar afzet voor onze limonadesiropen, artisanale ijsproducten. Daarnaast zijn we ook altijd op zoek naar alle mogelijke korte ketenproducten voor het restaurant en de winkel. We staan er ook voor open om kennis en ervaringen uit te wisselen.

Restaurant Marsnil is een open culinair huis waar je op een authentieke manier van een gezellige, harmonieuze en gastvrije sfeer kunt genieten. Naast restaurantuitbater zijn wij ook B&B uitbater en altijd op zoek om onze gasten te verwennen met leuke producten uit eigen regio.

Wij zijn een gezellige familiebrasserie. We zetten in op kwaliteit en toegankelijkheid. Stilletjes aan willen we ook meer lokale producten gaan aanbieden aan onze gasten! Misschien ook wel gewoon andere ondernemers leren kennen, gelijkgestemden tegenkomen. Misschien eens samenzitten om gewoon te kijken wat/hoe anderen bepaalde zaken aanpakken. Kennis delen...

Zuru Zuru Ramen is een Japanse noedelbar in Gent. We produceren onze noedels zelf en kunnen noedels naar voorkeur of op recept maken. Oprichter-chef Nick heeft zijn expertise opgedaan in Yokohama en brengt traditionele recepten over naar België. Onze zaak is zowel een restaurant als ontmoetingsplek. Er worden regelmatig workshops en degustaties georganiseerd.