Verwerking
bedrijfslogo

Magic-K

Voedselverwerkende industrie
www.magic-k.be
Delen

Wie ben ik?

Wij maken sinds 2016, 16 verschillende soorten kroketten. Zoals witloof met ham en bier - zalm fijnekruidenkaas, venkel met olijven - ham honing. Wij verkopen deze diepgevroren aan Hotels, of voorgebakken aan wijnbar's of tapas restaurants. In onze foodtruck of in onze Zomerbar tijdens de weekends.

Wat wil ik bereiken?

extra verkoop naar Hotels - restaurants - hoevewinkels of particulier. Events voor bedrijven -

avatar
ROEL BEERNAERT
West-Vlaanderen

Andere ambassadeurs

Verwerking
bedrijfslogo

ZELFGEMAAKT

Voedselverwerkende industrie

Zelfgemaakt heeft een aanbod van home-made producten die gezond én heel lekker zijn. Wij zijn één van de weinigen die geen geraffineerde suikers gebruiken en toch zeer smaakvolle producten maken. De voornaamste producten die we maken zijn confituur, granola, advocaat in verschillende smaken, likeurtjes en verwerkte groenten; alles met een hoekje af. En dit voor mensen die volgende aspecten belangrijk vinden: Lokaal, Ecologisch, Fair, Gezond en Lekker. Kenmerkend voor onze producten is dat ze met LEF bereid worden. Lokaal: onze ingrediënten komen, waar mogelijk, van bioboeren uit de streek. Ecologisch: we gebruiken enkel glasverpakking die gerecycleerd wordt (je mag de lege bokalen altijd terug brengen), we koken op groene stroom, zelfs de doekjes op onze bokalen zijn al gebruikt Fair: we betalen de boeren een faire prijs en bieden onze producten voor een faire prijs aan. Gezond omdat we geen geraffineerde suikers gebruiken en onze confituur bereid wordt met de helft suiker. We hebben zelfs een aanbod confituur zonder toegevoegde suiker. We gebruiken ook geen bewaarmiddelen, kleur- of smaakstoffen. Onze producten zijn eveneens vegetarisch en worden op ambachtelijke wijze bereid op basis van eigen recepten. Het doel is om mensen gezonder te laten eten, te laten 'suikerminderen' en te laten ervaren dat dit ook op een lekkere manier kan.

Bekijk ambassadeur
Verwerking
bedrijfslogo

Patotter bv

Voedselverwerkende industrie

Patotter maakt groentepapjes voor baby's en peuters met gevarieerde seizoensgebonden ingrediënten. Ze zijn volwaardig lekker samengesteld zodat ze alles bevatten wat een baby/peuter nodig heeft op maat, ter ondersteuning van zijn/haar ontwikkeling. We verkopen deze via onze webshop maar ook via winkels. Aan kinderdagverblijven leveren we ook aangepaste maaltijden. Lokaal staat gelijk aan lekker en kwaliteit dus gaan we steeds op zoek naar lokale leveranciers van onze ingrediënten.

Bekijk ambassadeur