

Wie ben ik?
Melk & Suiker is een koffiebranderij, koekjesbakkerij, koffiebar en ijssalon. Ambachtelijke huisgebrande koffiebonen, huisgemaakte koekjes zoals het streekproduct de Maaseiker knapkoek en ambachtelijk ijs. Alles wat wij serveren is lokaal, artisinaal en met zorg gemaakt: vers, eerlijk en met aandacht voor kwaliteit.
Wat wil ik bereiken?
Wij promoten lokaal lekkers door het zelf te maken! De Maaseikse knapkoek(jes), maaseikenaartjes en nog veel meer ambachtelijke koekjes. Onze koffie is niet alleen duurzaam, maar wordt ook met liefde gebrand in onze zaak. En ook ons ijs wordt op een ambachtelijke manier geproduceerd. Ook alle andere producten die we verkopen worden ofwel zelf gebakken (worstenbroodjes, dikkoek, vlaaien,...) of geproduceerd door één van onze ambachtelijke collega's (confituren, honing, wijn, granola,...).
Andere ambassadeurs

Restaurant Marsnil
Restaurant Marsnil is een open culinair huis waar je op een authentieke manier van een gezellige, harmonieuze en gastvrije sfeer kunt genieten. Naast restaurantuitbater zijn wij ook B&B uitbater en altijd op zoek om onze gasten te verwennen met leuke producten uit eigen regio.

Hemelhof
Wij zijn een gezellige familiebrasserie. We zetten in op kwaliteit en toegankelijkheid. We zijn een warme plek waar families, wandelaars en buurtbewoners kunnen genieten van eten, drinken en ontspanning. We zijn trots op onze rustige locatie, onze toegankelijke sfeer en onze jarenlange aanwezigheid in de buurt.

Zuru Zuru Ramen
Zuru Zuru Ramen is een Japanse noedelbar in Gent. We produceren onze noedels zelf en kunnen noedels naar voorkeur of op recept maken. Oprichter-chef Nick heeft zijn expertise opgedaan in Yokohama en brengt traditionele recepten over naar België. Onze zaak is zowel een restaurant als ontmoetingsplek. Er worden regelmatig workshops en degustaties georganiseerd.