

Wie ben ik?
Publiek Authentiek is een eventlocatie in Zwijnaarde, gevestigd in het historische “Burgerhuis De Torre”. We verhuren een feestzaal en een kleiner salon, geschikt voor bedrijfs- en teamevents, huwelijken, babyborrels en andere privéfeesten. Onze locatie combineert historische charme met moderne voorzieningen zoals airconditioning, audio/video-apparatuur, gratis wifi, cateringmogelijkheden, een grote tuin en gratis parkeergelegenheid. Ons team ondersteunt bij de organisatie van events, maar laat ook ruimte om bepaalde aspecten zelf te regelen.
Wat wil ik bereiken?
We willen lokale producenten ontdekken voor onze event locatie en meer adressen en contacten leren kennen waar we artisanale producten kunnen aankopen of bestellen, zodat we meer authentieke streekproducten kunnen aanbieden en zo de beleving voor onze klanten authentieker kunnen maken. Ook ben ik geïnteresseerd in streekbieren en eventueel wijnen om mijn aanbod qua dranken origineler te maken en zo de lokale producenten te steunen. Zo kunnen we authentieke producten aanbieden aan bedrijven tijdens hun meetings; ontbijt sessies (met artisanale producten) en meeting breaks met vers fruit en artisanaal gebak.
Andere ambassadeurs

Restaurant Marsnil
Restaurant Marsnil is een open culinair huis waar je op een authentieke manier van een gezellige, harmonieuze en gastvrije sfeer kunt genieten. Naast restaurantuitbater zijn wij ook B&B uitbater en altijd op zoek om onze gasten te verwennen met leuke producten uit eigen regio.

Hemelhof
Wij zijn een gezellige familiebrasserie. We zetten in op kwaliteit en toegankelijkheid. Stilletjes aan willen we ook meer lokale producten gaan aanbieden aan onze gasten! Misschien ook wel gewoon andere ondernemers leren kennen, gelijkgestemden tegenkomen. Misschien eens samenzitten om gewoon te kijken wat/hoe anderen bepaalde zaken aanpakken. Kennis delen...

Zuru Zuru Ramen
Zuru Zuru Ramen is een Japanse noedelbar in Gent. We produceren onze noedels zelf en kunnen noedels naar voorkeur of op recept maken. Oprichter-chef Nick heeft zijn expertise opgedaan in Yokohama en brengt traditionele recepten over naar België. Onze zaak is zowel een restaurant als ontmoetingsplek. Er worden regelmatig workshops en degustaties georganiseerd.