

Wie ben ik?
Als steurkweker en kaviaarproducent maakt Royal Belgian Caviar uitsluitend 100% Belgische & 100% natuurlijke producten, bereid op traditionele wijze en volledig op maat van onze klanten, wat eerder uitzonderlijk is in de kaviaar wereld. Onze belangrijkste afzetmarkt zijn de gastronomische restaurants en de particuliere foodie die steeds opzoek zijn naar de beste kwaliteit met een lokaal verhaal. "Waarom kaviaar importeren als er een topproduct in eigen land beschikbaar is". We beseffen dat kaviaar niet automatisch aan België doet denken. Maar ondertussen kweken wij onze eigen steuren in België al sinds 1990 en produceren wij onze Royal Belgian Caviar al sinds 2002. Zowel nationale als internationale gerenommeerde chefs weten onze kaviaar enorm te waarderen. Als Vlaamse producent van de enige Belgische kaviaar vinden wij het belangrijk om ambassadeur van Lekker van bij ons. Op deze manier willen wij ons inzetten om productkennis te delen aan de lokale consument zodat er bewust gekozen kan worden voor kwaliteit, duurzaam én korte keten.
Wat wil ik bereiken?
Onze verwachtingen zijn om onze Royal Belgian Caviar meer bekendheid te geven op de lokale markt.
Andere ambassadeurs

Boerderij Vlekken
Wij zijn trots op ons gemengd familiebedrijf. Akkerbouw, fruitteelt of veeteelt, we doen het allemaal met veel passie en liefde. En dat willen we ook zo doorgeven aan de consument.

Aspergehoeve Lavrijsen
Aspergehoeve Lavrijsen is een familiaal bedrijf dat al ruim 30 jaar gepassioneerd asperges teelt. In de periode april tot en met juni kunt u volop genieten van deze heerlijke groente. U kunt rechtstreeks bij ons terecht voor uw dagverse asperges. Sinds 2019 telen wij ook Grondwitloof. Deze heerlijke wintergroente is beschikbaar vanaf half oktober tot half januari. Als teler staan wij garant voor de uitstekende kwaliteit en versheid van onze asperges en grondwitloof.

Adriaensen-Wynants
Wij telen aardbeien en kersen. Aardbeien van eind maart tot eind december, kersen van eind juni tot begin aug. Wij hebben automaten staan, doen 2 smaak/boerenmarkten in de zomermaanden en nemen deel aan een bloesemroute. Van onze mindere kwaliteit producten worden er ook sapjes, confituren en kersenpittenzakjes gemaakt.