Home>Onze Community>

Slagerij Bernaerts

Verwerking
bedrijfslogo

Slagerij Bernaerts

Slagerij
www.slagerijbernaerts.be
Delen

Wie ben ik?

Traditionele ambachtelijke slagerij. Onze ambacht bestaat ook uit het ‘zelf’ uitbenen, verwerken en versnijden van al ons vlees. In ons atelier verwerken wij niet enkel alle stukken vlees, maar laten we het ook rijpen, roken, koken, … waarvoor wij onze speciale rook-en/of kookkasten gebruiken. Pure ambacht met hedendaagse, moderne technieken. Door onze onovertroffen traditionele en ambachtelijke werkwijze kunnen wij niet enkel kwaliteit, maar ook een echte ‘vers vlees garantie’ bieden.

Wat wil ik bereiken?

Eventueel aanbod van lokale boeren, streekproducten,... Kwaliteit. Eventueel restauranthouders, catering die op zoek zijn naar kwaliteitsvlees, zelfgemaakte charcuterie, enz.

avatar
Koen Bernaerts
Antwerpen