Lekker van bij ons Connect
  • Onze community
  • Verhalen
  • Wat is Connect
  • Registreren
Zoeken
Profiel
  • Home
  • Onze community
  • Verhalen
  • Wat is Connect
  • Registreren
‌
‌
‌

‌

‌
‌
‌

‌

‌
‌
‌
‌
‌
‌
‌
‌
‌
‌
‌
‌
‌
‌
‌
‌

© 2025 VLAM vzw Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing

  • Cookieverklaring
  • •
  • Gebruiksvoorwaarden
  • •
  • Privacyverklaring
  • •
  • Cookie instellingen
lekkervanbijons-logoVLAM
Home>Onze Community>

Slagerij Filip en Annemie

VerwerkingVerwerking
bedrijfslogo

Slagerij Filip en Annemie

Slagerij
www.culinaireslagerijfilipenannemie.com
Delen

Wie ben ik?

Wij hebben naast een klassieke culinaire slagerij ook een hertenboerderij. De edelherten die we daar kweken worden in de slagerij volledig versneden en verwerkt. Het vlees wordt zowel in verse vorm als als bereide producten in de winkel verkocht. Tevens bieden we ook een aantal zuivelproducten aan van een lokale melkveehouder.

Wat wil ik bereiken?

We staan open voor verdere samenwerkingen om ons aanbod van lokale producten uit te breiden. Dit kan op allerlei gebieden, zoals zuivel, groenten, fruit en honing.

avatar
Filip Van Zele
Oost-Vlaanderen

Andere ambassadeurs

Verwerking
bedrijfslogo

't Silsomhof - Everaert Ann

Slagerij

In onze hoeveslagerij verwerken en verkopen we Limousin rundvlees, BWB rundvlees, kalfsvlees, Duroc varkensvlees en lamsvlees. Daarnaast vind je bij ons ook streekproducten, maar allen afkomstig van bij collega's die zelf de grondstoffen produceren. Naast ons werk in de hoevewinkel geven we ook rondleidingen op maat aan groepen, scholen, woonzorgcentra en instellingen. ’t Silsomhof is bovendien een zorgboerderij. In samenwerking met het Steunpunt Groene Zorg bieden we een zinvolle dagbesteding aan mensen die het moeilijker hebben in onze maatschappij.

Bekijk ambassadeur
Verwerking
bedrijfslogo

Classeslager Jarno en Sylvie

Slagerij

Classeslager is een ambachtelijke slagerij met vestigingen in Knesselare, Adegem en Oedelem. De zaak wordt gerund door Jarno en Sylvie Clarysse-Van de Sompele, samen met Harmen Clarysse. Zij bieden een breed scala aan vleesproducten, waaronder rundvlees van hun eigen 'Classe Rund'-concept. Dit concept staat voor runderen die op de eigen boerderijen in Maldegem-Kleit en Oedelem worden gekweekt met een dieet van gras, lokaal geteelde granen en andere natuurlijke ingrediënten, wat resulteert in smaakvol en kwalitatief hoogstaand Belgisch witblauw rundvlees.

Bekijk ambassadeur
Verwerking
bedrijfslogo

't Zwarthof

Slagerij

't Zwarthof is een hoeveslagerij met runds- lams en varkensvlees. We produceren ons vlees van veld tot vork. Dat is zeker zo voor ons rundsvlees, want alle wit-blauw runderen worden op ons eigen zoogkoeienbedrijf geboren. Onze dieren worden zeer traag afgemest, we werken uitsluitend met ossen of vrouwelijke runderen, kortom een unieke smaak. Ook ons lamsvlees komt van ons eigen landbouwbedrijf. Daar gaat het om zwartblessen of swifters die na eerst zoveel mogelijk op de weide gelopen te hebben, worden afgemest met een zeer rijk en gevarieerd 'dieet' met mais, granen en natuurlijk veel grasklaver. Zowel Werner (vader) als Ferre (zoon) zijn beenhouwer van opleiding. Alle vlees wordt dan ook vanuit het karkas verwerkt in eigen atelier. Daar komt ook duroc varkensvlees bij van een collega landbouwer. We verkopen ons vlees voornamelijk rechtstreeks aan de consument. Dat gebeurt ook meer en meer via andere hoeveverkooppunten. Wat ook in de lift zit is onze afzet naar de horeca.

Bekijk ambassadeur