Ik ben een ambachtelijke slager. Al bijna 20 jaar maken wij met liefde voor het vak en respect voor traditie charcuterie volgens authentieke recepten. Bij ons staat puurheid traditie en liefde voor dier centraal. We proberen de roots en ambacht in de nieuwe technieken te verwerken Zo bekomen we kwalitatieve en smakelijke producten van eigen bodem. Kom zeker eens langs en proef wat echt vakmanschap betekend.
Netwerken met collega's en cateraars om ons vakmanschap mee te delen. Opsteken van collega's om nog beter op de toekomst te kunnen inspelen.
Als trotse eigenares van Bon Appetine heet ik je van harte welkom! Ontdek onze smaakvolle oase met lokale lekkernijen, waar we alles zelf maken, van pralines tot truffels en onze befaamde Gavers Valeirkes en Gaverse Flupkes, heerlijke lekkernijen die onze streek op zijn best vertegenwoordigen en die al sinds 1994 gemaakt worden door onze familie. Geniet van een verse kop koffie met een heerlijk gebakje in ons gezellige interieur. Ontdek ook andere streekproducten en verfrissende lokale drankjes. Bij Bon Appetine draait alles om het beleven van de pure smaak van onze prachtige streek.
Onze Pajotse streekproductenwinkel bevat heel wat Pajotse streekproducten , maar ook andere Belgische ambachtelijke producten. We bieden een ware plattelandsbeleving met al het lekkers van bij ons waar elk potje/doosje/zakje zijn verhaal heeft.
Glorius staat voor heerlijk, duurzaam, Belgisch varkensvlees. Van zaadje tot karbonaadje, zoals we het graag zeggen. Lekker en puur varkensvlees begint bij ons kwaliteitsvolle kweek. Onze Glorius-varkens worden op onze hoeve alvast enorm verwend. Ze krijgen zelfs kruiden in hun voeding. Daarnaast verkopen we onze karkassen aan de slagers verwerken we zelf een ruim assortiment charcuterie in ons charcuterie bedrijf in Gistel, nl Vleeswaren Glorius-Laeremans. We hebben de keten volledig in eigen handen. Wie liefde geeft, krijgt smaak terug!