Home>Onze Community>

Slagerij Moens

Verwerking
bedrijfslogo

Slagerij Moens

Slagerij
www.slagerijmoenske.be
Delen

Wie ben ik?

Wij van Slagerij Moenske bieden de beste vlees‑ en visbereidingen aan, vers en met zorg bereid. We hebben een ruim assortiment: van braad‑ en grillvlees, stoof‑ en wildgerechten tot huisgemaakte salades, kazen, charcuterie en belegde broodjes. Geen zin om te koken? Dan helpen we graag met kant‑en‑klare maaltijden, gourmet‑ of fondue‑pakketten — ideaal voor familiediners of feestjes. Kom langs in onze slagerij voor kwaliteit, versheid en vriendelijke service — wij zorgen dat je met smaak naar huis gaat.

Wat wil ik bereiken?

Bij slagerij Moenske vindt men een zeer uitgebreide aanbod van vlees en vis bereidingen van de beste kwaliteit. Men kan er ook terecht voor kant en klare maaltijden, heerlijke grill- en braadspecialiteiten en een overheerlijk assortiment aan salades, kazen, tapas, groenten en fruit. Ook voor belegde broodjes is men bij slagerij Moenske aan het juiste adres.

avatar
Dimitri Moens
Oost-Vlaanderen

Andere ambassadeurs

Verwerking
bedrijfslogo

't Silsomhof - Everaert Ann

Slagerij

In onze hoeveslagerij verwerken en verkopen we Limousin rundvlees, BWB rundvlees, kalfsvlees, Duroc varkensvlees en lamsvlees. Daarnaast vind je bij ons ook streekproducten, maar allen afkomstig van bij collega's die zelf de grondstoffen produceren. Naast ons werk in de hoevewinkel geven we ook rondleidingen op maat aan groepen, scholen, woonzorgcentra en instellingen. ’t Silsomhof is bovendien een zorgboerderij. In samenwerking met het Steunpunt Groene Zorg bieden we een zinvolle dagbesteding aan mensen die het moeilijker hebben in onze maatschappij.

Bekijk ambassadeur
Verwerking
bedrijfslogo

Classeslager Jarno en Sylvie

Slagerij

Classeslager is een ambachtelijke slagerij met vestigingen in Knesselare, Adegem en Oedelem. De zaak wordt gerund door Jarno en Sylvie Clarysse-Van de Sompele, samen met Harmen Clarysse. Zij bieden een breed scala aan vleesproducten, waaronder rundvlees van hun eigen 'Classe Rund'-concept. Dit concept staat voor runderen die op de eigen boerderijen in Maldegem-Kleit en Oedelem worden gekweekt met een dieet van gras, lokaal geteelde granen en andere natuurlijke ingrediënten, wat resulteert in smaakvol en kwalitatief hoogstaand Belgisch witblauw rundvlees.

Bekijk ambassadeur
Verwerking
bedrijfslogo

't Zwarthof

Slagerij

't Zwarthof is een hoeveslagerij met runds- lams en varkensvlees. We produceren ons vlees van veld tot vork. Dat is zeker zo voor ons rundsvlees, want alle wit-blauw runderen worden op ons eigen zoogkoeienbedrijf geboren. Onze dieren worden zeer traag afgemest, we werken uitsluitend met ossen of vrouwelijke runderen, kortom een unieke smaak. Ook ons lamsvlees komt van ons eigen landbouwbedrijf. Daar gaat het om zwartblessen of swifters die na eerst zoveel mogelijk op de weide gelopen te hebben, worden afgemest met een zeer rijk en gevarieerd 'dieet' met mais, granen en natuurlijk veel grasklaver. Zowel Werner (vader) als Ferre (zoon) zijn beenhouwer van opleiding. Alle vlees wordt dan ook vanuit het karkas verwerkt in eigen atelier. Daar komt ook duroc varkensvlees bij van een collega landbouwer. We verkopen ons vlees voornamelijk rechtstreeks aan de consument. Dat gebeurt ook meer en meer via andere hoeveverkooppunten. Wat ook in de lift zit is onze afzet naar de horeca.

Bekijk ambassadeur