Wie ben ik?
Ambachtelijke slagerij waarbij lokaal, versheid en diversiteit op de eerste plaats komen.
Wat wil ik bereiken?
Omdat de smaakervaring van onze klanten voor ons de hoogste prioriteit heeft, kiezen we bij Slagerij-Traiteur De Wilde dan ook resoluut voor topkwaliteit, gekoppeld aan duurzaamheid. Brasvar, wit blauw rundsvlees en kippenvlees, komt allemaal van binnen een straal van 30km rondom de slagerij. Ook in de verwerking van traiteurgerechten, gehakt, worst etc, werken we enkel met dit vlees. Omdat voor onze klanten enkel het beste goed genoeg is, besloten we dan ook om gedurende 6 maanden te leven en te werken op de boerderij die ons vandaag nog steeds voorziet van het allerlekkerste rundvlees.
Andere ambassadeurs
Charcuterie Josué Deleu
Onze familiale spekslagerij bestaat sinds 1966. Onze specialiteit is huisgemaakte charcuterie, maar daarnaast vindt u bij ons ook een ruim aanbod vers vlees, bereide gerechten en kazen.
Keurslager De Meulder
Bij Keurslager De Meulder moet elk stuk vlees voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Keurslager De Meulder werkt enkel met producten met een authentieke smaak en een traceerbare achtergrond waarbij onze jarenlange ervaring resulteert in het huidige assortiment. Onze specialiteit is dry aged beef. Dry-aged beef is rundsvlees dat droog gerijpt wordt in een speciale rijpingskamer bij een temperatuur net boven het vriespunt en een vochtigheid van 70%. Dry aging kost natuurlijk tijd en werk en dat vertaalt zich ook in de prijs. Noem het gerust een exclusief product. Dry aging duurt weken en het is ook de oudste manier om vlees te rijpen. Het levert extreem mals vlees op met een dieprode kleur.
Aquitaine Puur
De vraag naar ons vlees was zo groot dat we besloten om onze passie voor kwaliteit en smaak om te zetten in het periodiek verkopen van ons vlees in onze nieuwe hoeveslagerij sedert september 2017.