

Wie ben ik?
Ik en mijn man baten samen een melk en-vleesveebedrijf uit waar wij in onze hoevewinkel onze eigen afzet hebben van rundsvlees en natuurlijk onze melk. Een eigen zuivelverwerking hebben wij niet maar we trekken zoveel als mogelijk collega-landbouwers aan die zelf hun producten verwerken. Ons doel is om zoveel mogelijk lokale producten te verkopen van verschillende bronnen maar met een hoeve, artisanaal of ambachtelijk karakter. Wij zijn dan ook een hoevewinkel met diverse assortimenten zoals brood en gebak, fruit en groenten, vlees, enz... zonder de supermarkt daarin te betrekken. Lokaal is ons motto!
Wat wil ik bereiken?
Ik ben steeds op zoek naar streekproducten die ook de dagelijkse producten kunnen vervangen zoals bijvoorbeeld een goeie ketchup van eigen bodem. Ook streepproducten zoals confituren, yoghurt of ijs komen steeds terug in elk aanbod maar het mag gerust dat tikkeltje meer zijn die mijn hoevewinkel uniek(er) maakt. Wie streekproducten kan aanbieden mag mij contacteren.
Andere ambassadeurs

Aardappelen Legrand
Wij zijn reeds 35 jaar gespecialiseerd in het telen en verwerken van Bintjes aardappelen uit de West-Vlaamse Polders. Dagelijks worden deze gesneden en verpakt tot verse, smaakvolle aardappelspecialiteiten, zowel in groot als klein verpakking. Perfect voor in Horeca keuken of eigen keuken bij je thuis.

Aspergehoeve Lavrijsen
Aspergehoeve Lavrijsen is een familiaal bedrijf dat al ruim 30 jaar gepassioneerd asperges teelt. In de periode april tot en met juni kunt u volop genieten van deze heerlijke groente. U kunt rechtstreeks bij ons terecht voor uw dagverse asperges. Sinds 2019 telen wij ook Grondwitloof. Deze heerlijke wintergroente is beschikbaar vanaf half oktober tot half januari. Als teler staan wij garant voor de uitstekende kwaliteit en versheid van onze asperges en grondwitloof.

Adriaensen-Wynants
Wij telen aardbeien en kersen. Aardbeien van eind maart tot eind december, kersen van eind juni tot begin aug. Wij hebben automaten staan, doen 2 smaak/boerenmarkten in de zomermaanden en nemen deel aan een bloesemroute. Van onze mindere kwaliteit producten worden er ook sapjes, confituren en kersenpittenzakjes gemaakt.