

Wie ben ik?
"Blue Ocean Seafood" of "Brugse Visrokerij Alloo" is een familiebedrijf opgericht in 1885 dat zich toelegt op het roken van ambachtelijke, traditionele visproducten. Door overdracht van kennis, generatie na generatie, zijn we uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende visrokerijen in België. Met ons voltallige team streven we sinds jaar en dag naar kwaliteit, continuïteit, ambacht en smaak.
Wat wil ik bereiken?
Ons assortiment bestaat hoofdzakelijk uit gerookte vis, maar via onze zusterfirma's kunnen wij ook een uitgebreid gamma aan vers bereide en diepgevroren, kwaliteitsvolle producten aanbieden. We komen graag in contact met ondernemers die op wekelijkse basis met vis werken.
Andere ambassadeurs

Zalmrokerij Wymo
Zalmrokerij Wymo is een ambachtelijke rokerij uit Beernem. We maken er gerookte zalm op tradionele wijze, dit door met de hand droog te zouten. We verkopen onze producten vooral naar viswinkels, traiteurs en horeca maar ook op zaterdag in onze fabriekswinkel.

Jens NV
Vishandel Jens te Nieuwpoort koopt iedere veildag op de Vlaamse Visveiling NV (Nieuwpoort - Oostende en Zeebrugge) kraakverse producten aangeland door onze lokale vissers. We zetten sterk in op "vissen wat de visser vangt", alleen zo kunnen we de keten versterken en bouwen we een autonome bevoorrading van ons voedsel uit tot een succes. Doorheen de keten van visser, veiling, vishandelaar en consument is dit een gedeelde verantwoordelijkheid, zorg dragen voor het lokale product.

Neptunusfish BV
Wij zijn een vis-bewerkend bedrijf (meer dan 50 jaar) die zoveel mogelijk op de lokale visveiling koopt, en nog liefst seizoenvis, om dit weer panklaar of in filets te verkopen aan horeca, viswinkels, groothandels en instellingen. We verwerken onze vis snel en zorgvuldig dankzij onze ligging dicht bij de visveilingen in Oostende. We zetten sterk in op kwaliteit, service en klantgericht maatwerk voor elke professionele klant.