Ambachtelijk roomijs JSTR
Wie ben ik?
Ik ben Joeri Struyven, bakker-patissier van opleiding. Dankzij een ontwikkelde bloemallergie ben ik vroegtijdig moeten stoppen met mijn beroep als bakker. Door mijn blijvende interesse in de stiel heb ik mijn professionele carrière verder gezet in de voedingssector bij bedrijven die aansluiten bij de bakkerijwereld. De passie voor het beroep heeft me altijd getriggerd om thuis bezig te blijven met het maken en testen van verscheidene producten waaronder ijs. Ik heb besloten om toch nog iets te gaan doen met mijn passie in bijberoep, samen met mijn vrouw Berdien. Daarom heb ik Ambachtelijk roomijs JSTR opgestart om zo iedereen mee te laten genieten van een lekker ijsje.
Wat wil ik bereiken?
Wij hebben al veel nieuwe ondernemers leren kennen het afgelopen jaar en dat heeft zelfs al nieuwe vriendschappen opgeleverd. Wij staan altijd open voor nieuwe opportuniteiten en samenwerkingen.