Home>Onze Community>

Aspergehoeve Geel

groenten banner afbeelding
bedrijfslogo

Aspergehoeve Geel

Groenten
www.aspergehoeve.be
Delen

Wie ben ik?

Sinds 1990 telen wij asperges uit volle grond. Deze verkopen wij voornamelijk in onze hoevewinkel. Vanaf half mei komen daar ook nog aardbeien bij, geteeld in volle grond.

Wat wil ik bereiken?

Ben Paepen
Antwerpen

Andere ambassadeurs

groenten banner afbeelding
bedrijfslogo

GEBR VERCAMMEN

Groenten

Naar het voorbeeld van onze grootouders, telen we meer dan 25 verschillende soorten groenten op de gronden rond ons bedrijf in Koningshooikt en in de nabije omgeving. Het tuinbouwbedrijf in zijn huidige vorm ontstond uit het samengaan van twee bedrijven: in 2011 nam Evi het gemengde bedrijf van haar grootouders over en Matthias stapte mee in het vollegrondsgroentebedrijf van zijn vader. In 2013 beslisten we samen een toekomst uit te bouwen in Koningshooikt, waar we als 3de generatie samen een 30 hectare grond bewerken. Ook Jonas, de broer van Matthias, neemt een belangrijke rol op zich in het bedrijf. Hij specialiseerde zich in de selectieve aankoop van fruit. Samen willen we unieke producten aanbieden die lekker en lokaal zijn!

Bekijk ambassadeur
groenten banner afbeelding
bedrijfslogo

Hoevewinkel 't Hertsveld

Groenten

Wij hebben een tuinbouwbedrijf waar we vollegrondsgroenten kweken. We verkopen een deel hiervan via onze hoevewinkel. Verder hebben we ook twee mobiele kippenkarren zodat we onze eigen eieren kunnen verkopen. Daarnaast bieden wij ook hoeveproducten aan zoals confituren, honing, speculaas, appelsappen, ambachtelijke bieren, ... Er wordt alleen lekkers lokaal verkocht in onze hoevewinkel.

Bekijk ambassadeur
groenten banner afbeelding
bedrijfslogo

Aspergehoeve Lavrijsen

Groenten

Aspergehoeve Lavrijsen is een familiaal bedrijf dat al ruim 30 jaar gepassioneerd asperges teelt. In de periode april tot en met juni kunt u volop genieten van deze heerlijke groente. U kunt rechtstreeks bij ons terecht voor uw dagverse asperges. Sinds 2019 telen wij ook Grondwitloof. Deze heerlijke wintergroente is beschikbaar vanaf half oktober tot half januari. Als teler staan wij garant voor de uitstekende kwaliteit en versheid van onze asperges en grondwitloof.

Bekijk ambassadeur