Home>Onze Community>

Charcuterie Josué Deleu

Verwerking

Wie ben ik?

Onze familiale spekslagerij bestaat sinds 1966. Onze specialiteit is huisgemaakte charcuterie, maar daarnaast vindt u bij ons ook een ruim aanbod vers vlees, bereide gerechten en kazen.

Wat wil ik bereiken?

Onze core-business is het maken van huisgemaakte charcuterie. Kookworsten, patés, hammen, gerookt,.. Deze worden stuk voor stuk vervaardigd met lokale grondstoffen. Op deze manier resulteert onze charcuterie ook een eerlijk lokaal product, lekker van bij ons. Bovendien kunnen wij ons zo onderscheiden van massaproductie, supermarkten en de grote voedingsindustrie. Ook in onze ruimer aanbod leggen wij de nadruk op lokale producten, bijvoorbeeld: lokaal geproduceerde kazen, dranken, enz. Wij informeren onze klanten via onze website en socialemediakanalen.

avatar
Trien Yperman
West-Vlaanderen